Overaskelse

  • 31.05.2016 kl. 22:10

(SPONSET INNLEGG)

Før helgen fikk jeg meg nemmlig en liten overaskelse i posten fra fitnesskost.no! En svær pakke med masse godsaker! Blandt annet denne tightsen som er på dette bildet. Høy i livet, kult mønster og sist men ikke minst, den er ikke gjennomsiktig! Alle tightsene jeg har fra ICANIWILL er ikke gjennomsiktig. Ingenting er såå flaut som en gjennomsiktig tights når du tar knebøy.. Tightsen finner du HER!

BGADJ0VTDDR
 
I tillegg til tightsen fikk jeg disse produktene som jeg gleder meg massemasse til å teste ut! Alt fra proteinpasta til pudding!
 
 
Proteinpulver, caseinpulver og bcaa fra Sweedish Supplements! Har ikke smakt på disse enda så kan ikke uttale meg om disse enda. Men de lover gode smaker og høy kvalitet på sakene. Blir å skrive mer om disse og alle de andre produktene litt etter litt så er bare å følge med! Fås kjøpt HER!
 

Disse puddingene gleder jeg meg veeeeldig til å smake, har lest mye bra om dem men må bare finne en måte å få byttet ut noe av maten min med disse før jeg kan smake. Er jo på harddiett så må være litt streng. Kan ikke unne meg noe om jeg ikke tar bort noe annet med samme næringsværdi/innhold. Fås kjøpt HER!


Disse her må jeg faktisk vente med å bruke fram til etter diett, mest sannsynlig. Den ene er til å ha på f.eks havregrøt, pannekaker og liknende mens den andre egner seg godt i baking til sunnere bakst. Skal ha klare ett par oppskrifter klar til dere innen jeg er ferdig med diett. Har en del ting jeg har planlagt å bake når jeg er ferdig med dietten nemmlig! Ulike sunnere bakevarer finner dere HER!
 

Fikk også sukkerfri sjokolade og to av favorittquestbarene mine. Den sukkerfrie sjokoladen kan du spise som den er eller smelte og ha på jordbær, marsipan eller liknende. Mens questbarene kan en steke i ovnen eller bare steke som de er! Finnes HER! og HER!

 
Sist men ikke minst fikk jeg proteinpasta? Visste ikke at det fantes en gang men det gjør det og fås kjøpt HER! Pastaen er såkaldt "low carb" og inneholder masse proteiner. Disse andre er ketchup,bbq saus og pastasaus, og alt dette kalorifritt! Diverse kalorifrie sauser og dressinger fås kjøpt HER!(SPONSET INNLEGG)
 

#spons #fitnesskost #kalorifri #fitness #sunnmat #healthyfood #protein #annbefaling #proteinpulver #bcaa #bodyfitness #trening #sjokolade #questbar IcanIWill#

1 Kommentar

lisarorvik

31.05.2016 kl. 22:22
Så herlig pakke å få i posten, så mye god saker :)

Skriv en ny kommentar

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits