Særriøst... Er det mulig?

  • 16.06.2016 kl. 00:13

Jeg trodde ikke det var mulig, men jeg har bevist det motsatte. Jeg har faktisk klart å "miste/forlegge" pengeboken min. Jeg trodde bare dette var slik man gjorde når  man har vært helt maurings etter å ha styrtet utallige shots på byen. Har ledd av folk som har mistet pengeboken sin og ikke fattet hvordan de klarer det, men jeg må altså krype til korset å innrømme at jeg har klart å gjøre det jeg trodde ikke var mulig.

Her er dagens outfit som det så fint heter:
- Solbriller: Dolce & Gabbana - Jakke: Noisy May - T-skjorte: Junk Yard - Bukse: H&M - Veske: DKNY - Sko: Asos

Det hele skjedde jo selvfølgelig på kino! Vi var en liten gjeng på tre som skulle på kino å se "Money Monster" elns (helt grei film btw om noen lurte). Vi hadde heele salen for oss selv og derfor tillot vi oss å ha sakene våre i seter på siden av stolene. Da filmen omsider er ferdig blir det jo bekmørkt i salen, og tissetrengte som vi var gikk vi ut av salen og inn på do. DET VAR DA JEG GLEMTE DEN. Mest sannsynlig har den havnet mellom/under setene en plass.


Dro bortover å sa i fra at jeg hadde mistet den så snart jeg ikke fant den, men det var midt under en film, så de skulle ringe meg tilbake om de fant den! Så her sitter jeg med kesam, bær og aspargesbønner og venter på en telefon om at de har funnet den. Jeg krysser i hvertfall fingrene for dette! 

2 Kommentarer

Jeanett Michelle

16.06.2016 kl. 00:52
Håper du får tilbake pengeboken din snart :) Må være kjipt å glemme den:/

Karoline Pettersen

18.06.2016 kl. 20:18
Jeanett Michelle: Heihei! Ja fikk den tilbake dagen etterpå heldigvis!

Skriv en ny kommentar

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits