Mandag, ny uke nye muligheter og nytt treningsprogram

  • 04.07.2016 kl. 12:22

Denne mandags morgen startet med en god posjon havregrøt, som den alltid gjør. Dette er et must for meg og jeg tror jeg har spist havregrøt til frokost i kanskje 3 år? Gruer meg ihvertfall til den dagen jeg må kutte det ut med tanke på diett. Dagen før trening i dag kan egentlig oppsumeres med tre ord, avslappning, frokost og sist men ikke minst egenpleie. Jeg er så altfor dårlig til å disponere tid til å pleie meg selv, å ta vare på meg selv. Blir mye stress med jobb og slikt så da kan det andre bli litt bortprioritert og glemt. Så nå sitter jeg her med nynappede øyenbryn, barten er vokset og med tannblekingen i og koser meg. Haha.Her er forresten havregrøten jeg lagde her om dagen. Er det rart jeg spiser det hver dag?? Dette er ihvertfall havregrøt kokt med funlightsaft, litt salt og vann på en seng av protein"saus". Denne har jeg da toppet med eplebiter som er mikrobølgeovnent med sukringod + peanuttsmør og litt salt på toppen. HÆRLIG!

Ellers har jeg laget meg nytt treningsprogram. Hovedfokuset er fortsatt skuldre, rygg og hamstring samt at jeg skal begynne å kjøre legger. Jeg har også valgt å fokusere på litt mer styrke dette programmet for å variere litt mer. Og dagene går som følger:

Dag 1: Bein, legger, mage.

Dag 2: Skuldre, rygg.

Dag 3: Biceps, Triceps, Bryst.

Dag 4 :  Bein, legger, mage. (igjen)

Dag 5: Skuldre, Rygg (igjen)

Sååå, imorgen blir det kanskje en post om dagens økt. Nå skal jeg kjappe meg på trening. Vi ses fininger! ♥

#Fitness #Bodyfitness #Bestevenn #Trening #Helse #Treningsblogg #Fit #Aktiv #Sunn #Treningforjenter #Kropp #Sponset #Muskler #Diett #Konkurranse #kkarolinep #Fitnesskost #ICANIWILL #Tattoos #Tattoveringer

6 Kommentarer

Snippen

04.07.2016 kl. 13:40
Fint opplegg, veldig inspirerende :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Karoline Pettersen

05.07.2016 kl. 20:57
Snippen: Tuusentakk! Artig å høre :))

Madde

06.07.2016 kl. 17:45
det så helt nydelig ut! det må jeg prøve:) koker du den med blandet saft, eller bare saft?

Karoline Pettersen

01.08.2016 kl. 12:06
Madde: Har hatt saft oppi, for så å tilsatt vann så det blir vell egentlig blandet :)

Sandra Olsen Reitan

09.07.2016 kl. 15:44
Det så dritdigg ut! Elsker havregrøt..

Karoline Pettersen

01.08.2016 kl. 12:06
Sandra Olsen Reitan: Da er vi to!

Skriv en ny kommentar

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits