Mistet telefon & syreøkt på bakside bein + legger!

  • 28.03.2017 kl. 08:15

Heihei♥

Nok en dag i fantastiske L.A er overstått, den har vært nok så hektisk skal jeg si dere.

Dagen startet for så vidt rolig, vi hadde en mann i timen vår som pratet om livet sitt og hvordan han hadde laget ett yrke ut av sporten han levde og åndet for uten å bli profesjonell. Det var kjempeinteressant og jeg kan ikke si at jeg ikke ble litt inspirert. Det er jo en drøm å starte for seg selv, har tenkt tanken på en kombinasjon av personlig trener med en god base innenfor ernæring. Vi får se hva fremtiden bringer. Deretter hadde vi ei 50 minutters sirkeløkt hvor vi hadde trappeintervaller, etterfulgt av 100 reps med hoppetau for så springing mellom kjegler, for så å gjøre dette om igjen. FY, hvor slitsomt det var.

Etter treningen dro jeg hjem og foodpreppet før det var tilbake på skolen igjen til ernæringstimen. På vei tilbake fra ernæringstimen hadde vi veldig dårlig tid siden vi skulle rekke bussen. Jeg skulle bare kjappt på do først, og jeg klarte jo selvfølgelig å glemme telefonen min på skoletoalettet (tyyyyypisk meg...). KRISE (dere vet jo hvor avhengi man er av telefonen, og jeg prater med kjæresten min hver dag så tanken på å ikke kunne gjøre dette stresset meg veldig). Jeg oppdaget jo selvølgelig dette etter powernappen min etter at jeg hadde kommet hjem. Gjett om jeg ble stressa. Tenkte at "Jess, ikke faen at jeg kommer til å finne telefonen min på en skole med hele 35 tusen elever, råd til ny telefon har jeg heller ikke!". Tok bussen til skolen, stakk innom "College Police" og gjett hva? Jeg fant faktisk telefonen, TAKK GUD FOR ÆRLIGE MENNESKER!♥ Takk gud til deg som leverte inn telefonen min, du skulle ha fått en premie!

Deretter dro jeg og Anj på trening hvor jeg hadde ei rå økt på bakside bein og legger!

Økten så slik ut:

Rumenske Markløft 3 x 15
Sittende Legcurl i Apparat 3 x 15
Legcurl med Manual 3 x 15
Stående Tåhev 3 x 30
Donky Raises 3 x 30
Tåhev i Apparat 3 x 30

Fortsatt høyrep på programmet og tenker jeg skal kjøre dette programet frem til jeg er ferdig her i L.A. Økt utholdenhet i musklene mine hadde ikke vært så dårlig med tanke på hvor mye vi må løpe i trapper, bodyweight squat og så videre. Får syre i beina med EN gang vi skal begynne med noe som har med utholdenhet å gjøre, så sier ikke neitakk til det.
 

Rumenske Markløft:


Legcurl med Manual:
Litt flexing av legger må være lov etter ei hard økt?


 

Nå skal jeg drikke bitterlitt pepsi før jeg skal pusse tanna og sove. Godnatt♥

1 Kommentar

O

06.04.2017 kl. 09:16
White trash

Skriv en ny kommentar

Karoline Pettersen

Jeg er ei glad og trenings glad jente fra Nord-Norge. Jeg er bodyfitness utøver og bor nå for tiden i Los Angeles hvor jeg utdanner meg til personlig trener. Her på bloggen kan du lese om hverdagen min i L.A. og ellers treningsrelaterte ting. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits