Da var vi her, 6 uker ut

 • 28.08.2016 kl. 17:59

Jeg har sakt det før og sier det igjen, tiden flyr. Nå er det bare 6 uker igjen til konkurranse og jeg vet helt ærlig ikke om jeg har sjanse til å komme meg i ønsket form, igjen. Det er kjipt når man har jobbet så hardt og lenge for noe for så å kanskje ikke komme i mål, men jeg skal ikke gi meg enda! Jeg å coachen skal prøve oss litt frem med ulike ting og se hvordan jeg responderer før jeg eventuelt må "kaste inn håndkledet". Jeg gir meg ikke uten litt fight i hvert fall!

Her er denne ukes formbilder, har ikke skjedd noe med formen med tanke på mål eller noe, jeg har i så fall blitt så blind på meg selv at jeg ikke klarer å se noen forandringer. Energien er lav og jeg har ikke noe spesielt å gi på trening, men er bare 42 dager igjen. Jeg har for alt i verden ikke lyst til å være en av de som bare stiller en gang for så å aldri stille igjen. Jeg elsker Fitness, og da jeg stilte gikk en drøm i oppfyllelse. Det var så herlig. Danse rundt bak scenen i seiersrus. Ikke bare for at jeg vant en medalje, men for at jeg var stolt av min egen prestasjon, av at jeg hadde fullført. Det var og er en av di beste følelsene jeg har opplevd ever. Jeg vil ikke stille bare for å stille. Jeg vil komme i ordentlig form, å være stolt av formen min når jeg står der på scenen, og slik som det ser ut nå har jeg nok litt for høy fettprosent.

Ukens målinger:

Vekt: 59,9kg
Midje: 60cm
Mage: 69cm
Rumpe: 90cm
Lår: 53cm
Arm: 26,5cm

 Vi har kuttet på maten nå og skal kutte en gang til siden det ikke har skjedd noe. Så blir spennende å se den neste uken om det ikke skjer noen endringer snart! Vi sees dere ♥

Formsjekk 8 uker ut! Hvordan har jeg det egentlig?

 • 16.08.2016 kl. 12:23

(Innlegg inneholder sponsere lenker)

God mandag (eller er vell tirsdag nå, begynnte å skrive innlegget i går) alle sammen! Haha, må le litt. Blogger så sporadisk (om jeg kan si det slik) at jeg blir flau. Men jeg har ikke vært i humør til dette rett og slett. Humøret går i berg og dal baner for tiden og energinivået er ikke noe å skryte av heller. Så her er en oppsummering på hvordan det går og hvordan jeg føler og har følt meg, formbilder og målinger.

Fysisk sett har jeg de siste ukene følt meg HELT ræva. Har omtrent hatt null energi og overskudd samt at jeg har vært veldig støl i musklene i kroppen. Har i forbindelse med dette begynnt å ta multivitaminer i håp om at det kanskje er noe slikt som kan være grunnen til at jeg har hatt det som jeg har hatt det. Så hvis dette ikke går over snart så må jeg nok dra til lege å få sjekket om det er noe jeg mangler eller hva som kan være galt. I dag følte jeg meg faktisk litt bedre, så får håpe det bare har vært en dårlig "periode" jeg har vært inne i, å at formen er på bedringens vei!

Jeg går også rundt og er kald hele tiden. Har på meg ullgensere og skjerf som om det skulle vært vintertid og jeg drikker varme drikker som te og kaffe for å prøve å holde varmen i meg på jobb. Dette funker til en viss grad, men så blir jeg kald igjen.

Ellers har jeg jo faktisk ikke fått mens enda. Den burde ha vært her nå eller er like rundt hjørnet, så håper ikke at jeg mister den. Det sier vell seg selv at det jeg driver med ikke er bra når kroppen prioriterer å overleve i steden for å kunne forplante seg.

Psykisk har jeg også begynnt å kjenne det. Som jeg sa så går humøret i berg og dalbaner for tiden og jeg kan være superhappy og selvsikker i det ene til å være deppa og usikker i det neste. Jeg må faktisk være så ærlig å si at jeg hadde ett sammenbrudd på en av de tunge dagene. Hadde trent styrke og kjørt intervaller, og etter intervallene begynnte jeg å grine... Det er virkelig rart hva lite mat og energi gjør med kropp og humør! At det har en så stor rolle å spille i hvordan man har det, og at jeg mesteparten av tiden går med til å tenker på neste gang jeg kan spise og hva jeg skal spise. Er BRA lei diett nå for å si det slik. Nå i august så har jeg faktisk gått på diett 10 av 12 måneder dette året. Helt syykt å tenke på.

Ukens målinger:

Vekt: 59,9kg
Midje: 61cm
Mage: 69cm
Rumpe: 91cm
Lår: 53cm
Arm: 27cm

 Denne awsome tightsen får dere kjøpt HER! hos x-life!
 

Det går braa sakte nå og føler ikke formen er blitt noe bedre visuelt sett heller, eller kanskje litt. Føler liksom jeg har mere magemuskler og slikt enn i fjor, men når formen ikke går noe særlig ned i kilo og ikke på mål så blir jeg usikker. Har også vært usikker igjen på om jeg faktisk kommer meg i form til i oktober. Men, jeg stoler på at coachen vet hva han gjør og følger det han sier til punkt å prikke. Så får jeg gjøre alt jeg kan ihvertfall. Da har jeg liksom gjort det jeg kan, og har dermed ikke noe jeg kan angre på når alt kommer til alt.

Ser her at jeg har fått en liten blodåre på magen. Så det er små endringer hele tiden. Målet i år er jo egentlig bare å komme i bedre form enn i fjor. Så vi får se hvordan det utvikler seg. 

10 uker igjen! Formsjekk og oppsummering!

 • 31.07.2016 kl. 18:28

Tiden flyr. Den flyr bokstavelig talt avgårde. Jeg føler ikke dagene har gått fortere og fortere. For bare litt siden var det 6 måneder igjen til konkurranse. Nå er det pluttselig blitt 10 UKER?! Klarer nesten ikke fatte å begripe dette... Da jeg var liten var et halvt år en liten evighet, mens nå er den borte i løpet av den tiden jeg får rukket å pustet inn og ut.

Ellers har jeg nådd en liten milepæle i dietten min, jeg endelig klart å havne under 60kg! Da jeg sto på badet å veide meg i morrest og vekten viste 59,7, da må jeg være ærlig med dere å si at jeg jublet litt. Er enda en bit igjen men det var godt å endelig få se 50'tallet på vekten. Energimessig har jeg det fantastisk, jeg har mye energi enda og spiser ganske greit med mat, samtidig som jeg fortsatt kjører rolig cardio 3x30 min i uken pluss 2 gerilia intervalløkter. Cravingsmessing har jeg det også greit, er en gang i blandt jeg får SINNSYKT lyst på baconcheese burger med frityrstekte chips men jeg klarer helt fint å holde meg unna, er jo trossalt bare 10 uker igjen.

Her er ukens formbilder, syns det endelig begynner å likne på noe nå! Mer markerte magemuskler, "rivninger" i skuldrene, cutsene på lårene begynner å vises, flere blodårer (vises ikke her men kan love dere at jeg merker det på trening) og at jeg begynner å skimte skikkelige konturer på ryggen + innersving i midjen. Sikkert mer, men dette er det jeg kom på nå.

Ukens målinger:

Vekt: 59,7kg
Midje: 60cm
Mage: 69cm
Rumpe: 91,5cm
Lår: 53cm
Arm: 27cm

Siden sist måling har jeg gått ned 0,9kg og 3 cm jevnt over. Ganske fornøyd med slike mål og håper jeg klarer å ha like stor fremgang hver uke. Hadde vært noe, men jeg tviiler. Jeg skal i hvertfall holde meg til planen.#Formsjekk #Fitness #Treningsblogg #Trening #Bodyfitness #Muskler #Kalibergym #Kaliber #Deffing #Sceneform #10weeksout #nm2016 #Figurefitness #Treningforjenter #Gym

Formsjekk. Hvordan har jeg klart å gå ned 10 kg?

 • 03.07.2016 kl. 20:23

Jeg synes formen SER bedre og bedre ut til tross for at jeg ikke går ned noe spessielt på mål og vekt. Er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut og med vekten min akkurat nå så det er her jeg ser for meg at denne såkalte "of season" formen bør være. Ikke for tung, ikke for tynn men akkurat passelig og slik at musklene synes litt under "fettet"!.Dette har egentlig vært en lang reise. Fra da jeg begynnte på diett fram mot vårens konkurranser til nå. Jeg veide faktisk 10kg mer enn det jeg gjør nå (i fett)! Jeg syns det er helt sykt å tenke på at jeg spiste på meg 15kg på bare 1 mnd etter konkurranse, men med tanke på alt jeg spiste er ikke det så rart. Jeg klarte ikke kontrollere meg med hva jeg spiste og gikk å var konstant sulten  24/7 selv om jeg nettopp hadde spist. Neste gang vet jeg ihvertfall hva jeg skal gjøre og ikke. Da blir det reversed dietting ALL THE WAY! For litt over 70kg skal jeg aldri veie igjen.

Så hvordan har jeg gjort dette da? Det er faktisk ren og skjær viljestyrke vil jeg påstå. Ting tar tid, og en er nødt til å ha litt viljestyrke og ikke gi etter hvor HVER gang man får lyst på noe. Du må selvfølgelig ha en god plan også. Selv om jeg har gått på diett store deler av tiden har jeg fortsatt spist MYE mat (kanskje mer enn flere av vennene mine) og til tross for dette har jeg gått ned. Det handler om å spise mye mat og RETT mat. Så en slipper å sulte seg som mange kanskje tror man må gjøre.

Her er formen som den var for 10kg siden. Jeg ble kalt stappet pølse og litt sånn diverse.Her er formbilder fra i dag. Det har skjedd en god del ting siden bilde oven for ja!Gleder meg utrolig mye til konkurranse nå og har det i tankene hver dag. Sprang intervaller på møllen her om dagen og da når jeg hadde lyst til å gi meg så jeg for meg meg i den nye bikinien min (dere har kanskje ikke sett den enda?) og med gullet i handa. Fikk frysninger ned gjennom ryggen og fullførte intervallene.

Når det er snakk om intervaller så skal jeg faktisk på trening nå og ha arm og magedag samt intervaller! Hadefint dere! ♥

 

#Fitness #Bodyfitness #Bestevenn #Trening #Helse #Treningsblogg #Fit #Aktiv #Sunn #Treningforjenter #Kropp #Sponset #Muskler #Diett #Konkurranse #kkarolinep #Fitnesskost #ICANIWILL #Tattoos #Tattoveringer

 

Formsjekk og endring på dietten

 • 20.06.2016 kl. 20:33

Ja, da var vi kommet til et punkt der jeg verken gikk ned i vekt og ikke noe særlig ned på cm'erne heller, så da ble det litt småjusteringer. Vi har lagt inn to lavkarbo dager og to intervalløkter i uka noe som skal tilsvare 100-150 i kalorikutt hver dag. For å være helt ærlig tenkte jeg at det kom til å bli ett helt grusomt.

For det første ikke har løpt noe fra før av annet enn turgåingen som har bestått av å gå tur en halvtime tre ganger i uka. Så kan ikke akkurat si at kondisen min er noe å skryte av. For det andre er jeg ikke noe stor fan av cardio, og i hvert fall ikke intervaller. Startet med 5-10 minutter oppvarming før jeg begynte på intervallene. Kjørte litt lavere tempo en jeg vanligvis har kjørt på disse intervallene med tanke på at jeg ikke har løpt noe særlig fra før av. Det gikk faktisk overaskende bra og holdt meg et par hakk lavere enn maks. Så jeg tror jeg trekker tilbake det jeg sa om at jeg ikke er fan av intervaller, jeg kan faktisk begynne å like dette.

Når det kommer til lavkarbodagen gikk dette supert. Merket ingenting på energinivået den dagen og det gikk heller ikke ut over treningen min. Merket ikke stort på sultfølelsen heller. På denne lavkarbodagen spiser jeg mye fett, proteiner og grønnsaker, og lite karbohydrater.

Så det jeg kan konkludere med er at det ikke var så ille med intervaller og lavkarbodager.

Her er formbildene for denne uken (ser jeg er nødt til å begynne å sole meg uten truse for dette solskille så faktisk forferdelig ut..):


Ukens målinger:

Vekt: 61,7 kg
Midje: 63,5cm
Mage: 75cm
Rumpe: 94,5cm
Lår: 54,5cm
Arm: 27,5cm

Jeg har da til sammen gått ned 0,9kg og 6,5cm siden sist måling. Nå begynner det faktisk ikke å bli så lenge til konkurranse heller, bare 16 uker igjen nå. Hvis jeg skal veie 53kg på konkurransedagen har jeg 8,7kg å gå ned på 16 uker. Det vil da si at jeg må gå ned 0,5 kg i uka ish. Dette er virkelig overkommelig, og jeg en skikkelig god følelse på at jeg kommer til å nå helt i mål i år kontra da jeg stilte i fjor vår.

Ukens form!

 • 07.06.2016 kl. 00:07

Formen denne uken! For å være ærlig så har det ikke skjedd store endringer siden sist gang. Vekten er en jojo som både går opp og ned, denne gangen gikk den opp, men jeg har i det minste gått ned på centimeterne! Fikk også mensen i dag så det har jo også med vekten å gjøre, at man samler vann og liknende. Satser på at jeg har gått ned dobbelt neste uke! Ellers siden jeg ikke har gått ned optimalt har vi lagt inn cardio på meg tre ganger i uken. Da skal jeg gå 30 minutter  tre ganger i uken. Kjennte det faktisk bare var deilig å starte med cardio/gåing igjen, å i det fine været er det ikke vanskelig å få seg til å gå seg en 30 minutters tur nå og da!

 

Her er ukens formbilder. Gleder meg til å se sluttresultatet nå altså. Bare 17-18 uker igjen til NM så det er bare å holde øynene på målet! 

Formsjekk TODAY

 • 30.05.2016 kl. 07:38

I dag kommer det til å bli en relativt hektisk dag. Først skal jeg på jobb fra 08-16 før jeg skal videre til neste jobb hvor jeg egentlig skal starte 15.00, men sjefen sa det var greit at jeg kunne starte den tiden det tok å kjøre fra den ene til den andre. Anyways, her er dagens form og målinger. Ikke så fornøyd siden jeg har "gått opp igjen".


 

Denne ukens målinger:

Vekt: 63,1kg
Midje: 65cm
Mage: 77cm
Rumpe: 96cm
Lår: 55cm
Arm: 28cm

Til sammen har jeg da gått opp 0,5 kg og ned 0,5cm. Å dette er jo ikke spessielt bra. Holder meg 100% til planen så det er ikke det som gjør at jeg ikke har gått ned noe. Men føler at etter et par måneder med den samme dietten så måtte jo dette skje at det ikke skjer noen endringer. Men nå skal jeg kjappe meg på jobb dere! Vi snakkes♥

Denne ukens formbilder: 1 kg ned på en uke!

 • 24.05.2016 kl. 00:34

Jaaa, dere kan jo gjette på hvem som fortsatt ikke har klart å laget seg treningsprogram, og slik er det med den saken. IMORGEN blir det, men det sier jeg alltid. Dietten går ihvertfall strålende, denne uken har jeg gått ned 1 kg siden sist måling (jeg gikk faktisk opp forige uke men har gått ned dobbelt nå til denne uken) og er godt fornøyd med det.Ukens målinger:

Vekt: 62,6
Midje: 65cm
Mage: 77,5cm
Rumpe: 96cm
Lår: 55cm
Arm: 28cm

Jeg syns det er litt sykt at jeg enda går på den samme dietten som jeg gjorde da jeg startet og fortsatt går ned like mye, men klager ikke. Jeg spiser godt og har mye energi til overs. For jo mer jeg spiser nå jo mer mat kan har jeg mest sannsynlig i tiden før konkurranse, og jo mindre cardio jeg går jo mindre blir jeg å gå på slutten. Så hvis det stagnerer har jeg mange gir å gå på for å komme i ønsket form. Hvis 53 kilo er konkurransevekten min så har jeg nå bare 9,6 kg igjen og dette nå når det er 20 uker igjen. Jeg har altså dobbelt så god tid til å komme i form som ved oppkjøringen mot vårkonkurransene, og det ser virkelig ut til at alt går veien denne gangen. ELSKER DET!

Nå skal jeg få meg litt søvn før jobb tidlig i morgen! Godnatt allesammen!♥

Ukens formbilder; hva kan skje på en måned?

 • 09.05.2016 kl. 02:45

Seine formbilder, igjen... Men har vært en litt travel dag i dag så jeg er unnskyldt, eller? Her er i hvertfall denne ukes formbilder. Jeg hadde absolutt rett om at jeg kom til å få mensen, og denne gangen har jeg gått ned en good del siden sist måling som ble målt rett før mens. Mensen kan med andre ord ha sykt mye å si når det kommer til vekt og mål.

Ellers har jeg slengt med bilder fra forrige måned og det har faktisk skjedd en god del siden da! På denne måneden har jeg gått ned 2,3kg og hele 9cm over det hele og det synes skikkelig! I LIKE IT! Jeg har blitt skarpere i formen og er ikke like rund i kantene som sist. Holder jeg samme vektnedgang hver måned kommer jeg til å bli i kanonform til høsten. Gleder meg noe sinnsykt!

Her er målene fra forrige måned og til idag:

Vekt: Fra 65,5kg til 63,2kg
Midje: Fra 68cm til 65cm
Mage: Fra 80cm til 78cm
Rumpe: Fra 98cm til 95,5cm
Lår: Fra 57cm til 55,5cm
Arm: Fra 29cm til 28,5cm
 

Formoppdatering.. Jeg har lagt på meg!!

 • 02.05.2016 kl. 19:14

Fikk dessverre ikke tid til å ta måle, veie og ta formbilder i går siden jeg startet klokken på jobb klokken 7 på hotellet. Derfor ble det oppdatering i dag istedenfor!

Slik er formen, ikke verst med tanke på at jeg faktisk har lagt på meg!!! Har btw IKKE cheatet så dette er ikke grunnen til at jeg har gått opp ;)


Denne ukens målinger:

Vekt: 64,3 kg
Midje: 67 cm
Mage: 79 cm
Rumpe: 97 cm
Lår: 57 cm
Arm: 28,5 cm
 

Føler formen på bildene har blitt bedre siden sist? Er litt vanskelig å se på disse fra uke til uke, litt mer synlig pack og litt antydning til cuts i lårene. Ellers har jeg tydeligvis gått OPP 0,4kg siden sist! KRISE! Fikk nesten sjokk, samtidig hadde jeg gått opp 3,5 cm også. Men så kom jeg til å tenke på hvordan jeg har følt meg i det siste (formmessig). Jeg har vært oppblåst, hatt vondt nederst i magen og halebeinet (ja jeg får vondt i halebeinet når jeg får mens), så jeg regner rett og slett med at dette skyldes at jeg får mensen snart. Pratet med coach Arve og han sa det slettes ikke var uvanlig å gå opp så mye med tanke på mens. Man samler nemlig mye vann dagene før. Innimellom suger det å være jente altså! Men da satser jeg på at neste ukes målinger blir eksepsjonelle, ellers er vi vell kanskje nødt til å gjøre endringer på planen, som vil si mer cardio eller mindre mat. Vi får se!

Ukentlig formsjekk! "Slow and steady"

 • 24.04.2016 kl. 12:55

Dette her går så sinnsykt bra føler jeg, nesten for bra! Spiser masse bra mat og går ned jevnt og trutt i både kilo og cm. Jeg begynner også å tro kroppen min har startet å nå trivselsvekten sin, for jeg føler meg så sinnsykt bra for tiden. Ikke utseendemessig (det også, men ikke det jeg prater om her) men med tanke på energi å det å føle seg skikkelig vell i egen kropp!


Denne ukens målinger:

Vekt: 63,9 kg
Midje: 65,5 cm
Mage: 78,5 cm
Rumpe: 97 cm
Lår: 55,5 cm
Arm: 28,5 cm

Fra forrige måling har jeg da gått ned 0,4kg (noe som er det ideelle for meg med tanke på hvor lang tid vi har igjen basert på hva vi tror jeg må veie i sceneform) og til sammen 3cm. Ikke store endringer, men det skal  ikke gå fort heller, med tanke på at man har større sannsynlighet for å miste muskelmasse om man går ned kjappt. "Slow and steady wins the race!" som de sier.

Ukens formbilder

 • 17.04.2016 kl. 19:12

Da var det tid for ukens formbiler igjen! Har denne gangen ikke gått ned så mange kilo eller så mange cm, men det er ikke meningen at jeg skal rase ned i vekt heller. Planen er å gå rolig ned i vekt slik at jeg skal klare å beholde mest mulig muskelmasse. Går en fort ned er det nemmlig fare for at man mister muskelmasse samtidig, og det er noe jeg ikke vil.Ukens målinger:

Vekt: 64,4kg
Midje: 66,5cm
Mage: 79cm
Rumpe: 98cm
Lår: 98cm
Arm: 29cm
 

Til sammen denne gangen har jeg gått ned 0,1kg og 2,5cm samtidig som jeg tydeligvis har gainet 1cm rundt rumpa. Klager ikke på det, men det kan ha mange årsaker. Trente rumpa ekstremt hardt her om dagen så det har mest sannsynlig med det å gjøre. Trener du muskler skikkelig hardt samler det seg vann rundt musklene under restitusjonen blandt annet.Begynner forresten å bli veldig fornøyd med ryggen  min for tiden, og nå gleder jeg meg villt til å se hva som er under denne gangen. Har forhåpentligvis gainet litt muskler der. Har vært en av prioriteringene mine på treningsfronten og hadde vært kipt om jeg ikke hadde sett noen endringer!

Formoppdatering 10.04.16

 • 10.04.2016 kl. 14:41

Heii♥

Da var det klart for ukentlig formoppdatering her på bloggen. Som dere vet er målet mitt nå å stille i bodyfitness mot høsten og jeg blir å komme med ukentlige formoppdateringer frem til da!

Her er ukens formbilder:


10. April 2016
Vekt: 64.5kg
Midje: 67.5cm
Mage: 79.5cm
Rumpe: 97cm
Lår: 56.5cm
Arm: 29cm

Har til sammen gått ned 1kg og 2.5 cm

Denne uken har jeg vært veldig bra. Spiser enda rellativt mye mat og har masse energi. Men det skulle bare mangle siden det er omtrent et halvt år igjen til konkurranse. Skal jeg klare å nå måle mitt må jeg gå ned ca. 0.44 kg hver uke. Men dette er absolutt overkommelig! Har tidligere gått ned over 1kg i uken og hvis jeg kommer meg i form litt før gjør ikke dette noe. Da kan man nemmlig eksprimentere med oppcarbing frem mot konkurranse, noe jeg ikke fikk gjort sist konkurranse.

Nå skal jeg ut på tur sammen med ei venninne! Seeya!♥

Formoppdatering

 • 27.03.2016 kl. 11:58

Heii♥

Nå som jeg har startet på diett tenkte jeg det passet seg med ukentlige formoppdateringer!

Vekt og mål denne uken er:

Δ
Vekt: 66kg
Midje: 68,5cm
Mage: 82cm
Rumpe: 98,5cm
Lår: 57cm
Arm: 29,5cm

 

Til sammen da siden sist uke har jeg da gått ned 0kg men har derimot gått ned 5,5 cm til sammen over det hele! Ganske for nøyd selv omdet er litt kipt å ikke gå ned di kiloene. Ser og bryr meg kanskje litt for mye om vekta enn det jeg burde gjøre!

Ble ett kjappt innlegg denne gangen, skal kjappe meg på trening sammen med Regine! ♥ (Fitnessbud fra Harstad som nå bor i Tromsø!)

Selvkritikk, realitet, motivasjon og kvalme!

 • 12.01.2016 kl. 11:38

Hei på dere♥

Okei, dette innlegget skulle faktisk ut på søndag, men glemte det helt av. I går på snapchat fikk jeg spørsmål om jeg var klar over at jeg hadde blogg?! (Ei som savnet innleggene mine♥) For å være ærlig fikk jeg dårlig samvittighet.. Tenker ikke noe på at folk faktisk synes det er gøy å følge med på framgangen min... SÅ fra nå av skal det bli skikkelig skjerpings! Skal blogge oftere, lover! Er det noe dere savner er det bare å skrike ut! Begynner jeg å blogge mindre og mindre skal dere bare mase på meg (trenger oppstramming i blandt)!

Her er bildet av formen som den er akkurat nå, er ikke fornøyd overhode, og jeg kjenne at motivasjonen er absolutt på bunn. Føler ikke jeg kommer til å klare å komme i ønsket form til våren i det heletatt. Målet er jo å komme inn hardere (mindre fettprosent enn i fjord siden jeg føler det var det det sto mest på i fjord). Jeg prøver å være positiv, det er ikke det, men jeg er så forbannet realistisk av meg også, så det er vanskelig! I fjord på denne tiden veide jeg  rundt 59 kilo, og med formen jeg har nå veier jeg i underkant av 64 kilo. Har selvfølgelig klart å lagt på meg en god del muskler, det både ser jeg, og det faktum at packen vises litt mens jeg veier 64 kilo er også en pointer på at jeg har fått mer muskler (i fjord da jeg veide 64 hadde jeg nemmlig ikke anntydning til muskler i det heletatt). Men nekter å tro at jeg har lakt på meg 5 kilo muskler på et år! Er ikke sikker på hvor mye muskelmasse det er mulig å legge på seg på ett år, for en kvinne som trener REINT (ikke bruker anabole androgene steroider) har mulighet for å legge på seg, noen som vet?

(Dere som lurer på den brune flekken på låret mitt, så er det ett blåmerke jeg pådro meg på MMA trening for to uker siden cirka. Dette er noe jeg har begynnt å interessere meg for skikkelig i det siste! Så det er meget mulig at det kommer ett MMA innlegg i nermeste framtid!)Her er formbldene fra denne uken! Har til sammenlikning tatt med bilde fra forrige oppkjøring, altså bilde fra i fjord på samme tid! Ser jo at en god del ting er betraktelig bedre enn i fjord. For det første ser jeg jo at poseringsgamet mitt har blitt betraktelig bedre (fortsatt saker og ting som kan forbedres!). For det andre har jeg jo også blitt en goood del bedre til å ta formbilder også! Så ser jeg også litt gains her og der (dere skulle sett glise mitt nå!). Men som en tydelig kan se er også fettprosenten en helt annen, og det er den jeg i all hovedsak har planer om å få lavere enn i fjord. Så at jeg ligger høyere i år enn i fjord er det ingen tvil om. Så vi får se om jeg faktisk blir sceneklar! Nekter å stille om fettprosenten ikke er bedre enn fjordårets! Er så selvkritisk at jeg er til å bli kvalm av merker jeg! Men det er slik det blir i denne sporten, kroppen blir ett objekt. Man prøver å forme den ut fra hvordan en er genetisk annlakt, og dommere dømmer den ut fra hva de liker best.

 
Dere får ha en særdeles god tirsdag videre! Jeg skal på fjelltur, av alle ting! Gå av meg litt ekstra fett og slikt, slik at jeg kanskje blir klar fram mot våren! Er allerede seint ute! Planen var å gå allerede klokken ti. Men nå er klokken halv tolv og jeg har ikke spist frokost enda! Hadefint ♥

Formen 20.12.15

 • 20.12.2015 kl. 13:15

Heihei♥

Lenge siden sist innlegg (en uke), men har hatt litt fritt fra instagram og blogg osv. Og det har vært så sinnsykt godt! Har i tillegg hatt insane mye jobb også, så det har på en måte vært fokuset, og det å få presset inn trenings og cardioøkter i tillegg! Men det blir penger av det! Og det trenger jeg jo til konkurransene, så jeg skal ikke klage!

Denne ukes mål og vekt:

20. Desember 2015
Vekt: 63.3 kg
Midje: 65.5 cm
Mage: 77.8 cm
Rumpe: 96.5 cm
Lår: 56 cm
Arm: 29 cm

Forrige ukes mål og vekt:

13. Desember 2015
Vekt: 63.4 kg
Midje: 66 cm
Mage: 78cm
Rumpe: 97 cm
Lår: 56.5 cm
Arm: 29 cm


Går sinnsykt treigt nå, og kan ikke si at det ikke er demotiverende.. Ser ikke så mye forskjeller fra dagens form og forrige ukes, litt tightere i magen kanskje men ellers ganske likt!  MEN, det er bare å holde seg i rett spor og ikke miste motet. Du kan ikke gi deg hveer gang du møter motgang! Tror dere Northug, Marit Bjørgen eller Cecilia Brækhus kom dit de er i dag av å gi seg hver gang de møtte motgang? Nei. Det er blandt annet en av tingene som skiller (missforstå meg rett) vinnerne fra taperne.

Hver gang jeg møter motgang bruker jeg å tenke slik at det er i dag jeg bør gi det lille ekstra, selv om formen og motivasjonen ikke er helt på topp. For hva gjør konkurrentene mine i dag? Joda, di har sikkert topp treningsøkter og supermye motivasjon. Så bare fordi jeg har en "dårlig" dag skal jeg ikke være noe dårligere. Tenker jeg!

Nå skal jeg faktisk kjappe meg å spise frokost, ordne meg og dra på JOBB!... Vi snakkes♥

Formen 13.12.15

 • 14.12.2015 kl. 02:02

Heii♥

Liten formoppdatering bare! Skal kjappe meg i seng, så får bare beklage at jeg ikke skriver så mye i dag som jeg ellers bruker å gjøre!

Her er dagens mål og formbilder:

13. Desember 2015
Vekt: 63.4 kg
Midje: 66 cm
Mage: 78cm
Rumpe: 97 cm
Lår: 56.5 cm
Arm: 29 cm

Her er forrige ukes målinger og formbilder:

06. Desember 2015
Vekt: 63.6 kg
Midje: 66.5 cm
Mage: 78.5 cm
Rumpe: 98.5 cm
Lår: 56.5 cm
Arm: 29 cmHva har jeg gått ned siden sist målinger!

-0.2 kg
-0.5 cm i midjen
-0.5 cm rundt magen
-1.5 cm rundt rumpen
-0 cm i lårene
-0 cm i armene

 

Æsj, altså! Går bare ned mindre og mindre kilo ser det ut som, men målene går i allefall rett vei. Så nå er planen å kjøre lik diett som jeg har gjort til nå en uke til, så om det fortsatt ikke har skjedd noe blir det vell mest sannsynlig kutt i kaloriene eller økt cardio!

Formen 06.12.15

 • 06.12.2015 kl. 20:06

Heiheii♥

I dag er det søndag, noe som for meg betyr formbilder og målinger! Det første jeg gjør når jeg står opp er å ta mål og veie meg, etter dette tar jeg formbilder. Dette gjør jeg før jeg har spist og drukket, slik at målingene skal bli mest mulig korrekte. Spiser og drikker man først kan det for eksempel virke som du ikke har gått ned noen ting, du ser ikke like "tynn" ut på formbildene osv. Mål, formbilder og veiing gjøres for å holde et øye med vektnedgangen, at man faktisk går ned i rett tempo fram mot konkurransen. "Men da holder det kanskje bare å veie seg?" spør du kanskje. Men det som kan hende om du bare veier deg, er at det på vekta ikke virker som om du har gått ned noen ting, fordi vekten viser det samme som sist måling, mens du i realiteten faktisk har gått ned. Om du hadde tatt formbilder og tatt mål på ulike deler av kroppen så hadde du kanskje funnet ut at du faktisk har fått mer markert mage, eller at du hadde gått ned i form av centimeter.

Vektnedgangen holder vi med andre ord et godt øye med. Det som skjer om jeg går ned altfor sakte nedover på målingene eller at vektnedgangen stagnerer er da at coachen (Arve Kristoffersen) gjør endringer på planen. Disse endringene er enten kalorikutt eller økt cardiomengde. Går heldigvis enda jevnt og trutt nedover så er ikke behov for kutting eller økt cardio for min del enda! For det er noe jeg med sikkerhet kan si vi kommer til å gjøre etterhvert jo lenger inn i konkurransedietten jeg kommer.

Her er dagens mål og formbilder:

06. Desember 2015
Vekt: 63.6 kg
Midje: 66.5 cm
Mage: 78.5 cm
Rumpe: 98.5 cm
Lår: 56.5 cm
Arm: 29 cmHer er forrige ukes målinger og formbilder:

28. November 2015
Vekt: 64.1 kg
Midje: 67 cm
Mage: 79 cm
Rumpe: 98.5 cm
Lår: 57.5 cm
Arm: 29.5 cm


Hva har jeg gått ned siden sist målinger!

-0.5 kg
-0.5 cm i midjen
-0.5 cm rundt magen
-0 cm rundt rumpen
-1 cm i lårene
-0.5 cm i armene

Ser jo på formbildene at jeg så mye "bedre" ut på de siste formbildene. Men det er også tatt i et helt annet lys enn dagens bilder. Derfor ser jeg kanskje mer "rippa" ut (ihvertfall i beina) på forrige ukes bilder enn på de som ble tatt i dag. Men målene og vekta viser jo noe helt annet!

 

#formbilder #fitness #oslogp2015 #kaliberopen #bodyfitness #figurefitness #muscles

Oppdatering på formen!

 • 28.11.2015 kl. 12:25

Heihei♥

Da har jeg tatt mål og formbilder for denne uken! Ble noen ELENDIGE bilder siden jeg ikke har skikkelig kamera og det var manko på lys. Det var "snøstorm" ute så bildene jeg vanligvis bruker å ta i stua hvor det VANLIGVIS er fint lys, ble mørke å fæle. Så da måtte jeg bare finne en annen plass, det ble i gangen. Her er ett bilde jeg tok i går før jeg la meg. Må si at formen virkelig begynner å komme seg, jeg begynner å se ut som "meg selv igjen" etter at jeg gikk KRAFTIG opp i vekt og veide litt over 70kg fordi jeg slurvet med reversed dieting.. Note to self: "ALDRI slurv med reversed dieting igjen!"Her er de elendige formbildene + mål og vekt!

28. November 2015
Vekt: 64.1 kg
Midje: 67 cm
Mage: 79 cm
Rumpe: 98.5 cm
Lår: 57.5 cm
Arm: 29.5 cmHer er formbilder da jeg startet + mål og vekt! Og her har det jo skjedd en good del!

9. August 2015
Vekt: 70.2kg
Midje: 73  cm
Mage: 90 cm
Rumpe: 102 cm
Lår: 62 cm
Arm: 32.5 cm
Har i alt gått ned:

-6.1 kg
-6 cm i midjen
-11 cm rundt magen
-3.5 cm rundt rumpen
-4.5 cm i lårene
-3 cm i armene

Og dette takket være min flinke Coach Arve Kristoffersen!♥ Ikke nøl med å ta kontakt med han om dere har ønsker om å gå ned i vekt, leker med tanken om å stille innen fitness eller rett og slett bare vil bli i bedre form! Jeg annbefaler coachingen hannes på det sterkeste!

Fremgangen!

 • 28.09.2015 kl. 12:13

Heihei<3 Nå er det en stund siden sist, men har ikke så sinnsykt mye å skrive om, så er bare å rope ut om det er noen som har lyst at jeg skal skrive om noe eller lurer på noe mtp diett, konkurranser osv.

Ihvertfall, her er bilder av meg fra når jeg startet på diett og fram til nå. Har ikke hatt spessielt stor fremgang, men det går fremover! Klarer å se på bildene nedenfor at jeg har krympet litt her og der. Føler ihvertfall jeg er i gode hender siden jeg har supercoachen min Arve Kristoffersen til å passe på. Sender han mål og vekt ukentlig for at han skal ha en viss oversikt over hvordan det går på dietten, så justerer han ut ifra dette! Har nå regnet ut ett ca. tall for hva jeg må gå ned, og det er hele 15kg! Så jeg er nødt til å gå ned ihvertfall 0.6kg ukentlig for å nå målet mitt. Men det er bare å "stick to the plan", så ordner det seg!

9. August 2015
Vekt: 70,2kg
Midje: 73cm
Mage: 90cm
Rumpe: 102cm
Lår: 62cm
Arm: 32,5cm

27. September 2015

Vekt: 68 kg
Midje: 69.5 cm
Mage: 85.5 cm
Rumpe: 102 cm
Lår: 59 cm
Arm: 30 cm
Har i alt gått ned:

-2,2 kg
-3,5cm i midjen
-4,5cm rundt magen
0 cm rundt rumpen (er jo bare muskler)
-3 cm i lårene
-2,5 cm i armene

Gleder meg noe sinnsykt til å komme ut i bedre form enn denne ihvertfall! Så har jeg fårhåpentligvis også lakt på meg litt ekstra muskler, slik at jeg har en bedre "pakke" å levere på scenen  neste gang! btw (sorry for morratrynet på bildet ↓)
 #fitness #bodyfitness #figurefitness #fremgang #progress #24weeksout

 

Diett igjen!

 • 10.08.2015 kl. 00:32

Heihei <3

Da starter jeg på diett igjen, denne gangen rundt 8 måneder før konkurranse, og ikke 3-4 måneder som sist gang. Dette for at det ikke skal bli så mye stress på slutten, slik som sist, hvor jeg bare spiste torsk og brokkoli den siste tiden. Dette var noe jeg kjennte ikke var godt for verken kropp eller hodet, så jeg skal prøve å unngå dette denne gangen. Nå fram mot våren 2016 skal jeg ha gooood tid, så har jeg jo også lagt på meg "litt" mer enn planlagt. Gikk fra å være i sceneform på 54kg til "stappet pølse" på 70kg på rundt en måned (det tok bare litt av med spisingen).

Vi starter med 2400 kalorier, så får vi se hvordan kroppen responderer på dette, så kutter vi ned på kaloriene litt og litt helt fram til konkurransen, som denne gangen kommer til å være Kaliber Open 2. april! Har fortsatt samme coach som sist, nemmlig Arve Kristoffersen fra Kaliber. Beste coachen i mine øyne!

Sammenliknet formbilder fra idag og like før konkurranse! Jeg ble mildt sakt sjokkert, klarer nesten ikke tro det er meg på de nederste bildene! Husker liksom ikke at jeg var såå tynn.. Dietthodet fulgte visst ikke med i det heletatt når jeg bare spiste torsk og brokkoli.

 

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no