Sponsorpakke og blåmerker

 • 27.01.2016 kl. 12:31

Heihei♥

Er som juleaften hver gang jeg får sponsorpakke fra gymgrossisten, og i dag fikk jeg sannelig mye rart! Proteinchips (HER), proteinbarer (HER), proteinvann (HER) og biffchips (HER)! Gleder meg sinnsykt til å smake på alt dette, men det får nok vente til helgen (om jeg klarer det)! Er ikke så svak for chips og drikker, men de proteinbarene der henger muligens i en tynn tråd!

 • Proteinchipsene skal ha mye protein ihvertfall og en del fiber, samtidig som det er under 100kcal hver pose. Det er jo noe alle og enhver kan unne seg (nesten), greit å bytte ut om du pluttselig føler behov for snacks, og samtidig vil spare deg for litt ekstra kalorier!

 • Bestbar'ene inneholder 20gram protein hver med lavt innhold av sukker og karbohydrater, og det er 193kcal per bar, virker jo lovende eller hva?
   
 • Biffchipsen inneholder absolutt ingen karbohydrater og er jo egentlig bare tørket kjøtt. Ser for meg at det smaker Beef Jerky uten sukkeret liksom. Disse er laget av tørket oksekjøtt, og har bare 111 kalorier per pose!
   
 • Proteinvannet (høres jo helt sprøtt ut) kommer i fire forskjellige smaker og inneholder 20 gram myseproteinisolat, den har ikke sukker eller fett i seg med ett naturlig høyt innhold av BCAA.
   Så sjekket jeg blåmerker etter gårdagens mma-trening. Haha, dette må faktisk være det største blåmerket jeg noen sinne har fått fra de treningene der (synes ikke så godt på bildet, men dekker nesten 1/3 av fremsiden på leggen)! Sikkert mange som ikke skjønner greia. Vi drar på en trening hvor vi slår/sparker/kveler hverandre gule og blå, for så å være like gode venner igjen etterpå, og vi kommer faktisk tilbake å sloss etter å ha fått bank 1000 ganger. Jeg har faktisk begynnt å grine utallige ganger på de treningene der også. Nå tenker dere sikkert at jeg er verdens største pingle, men jeg tåler faktisk en del! Det er ikke det at jeg får så sinnsykt vondt av å bli slått og kvelt,det er bare kroppen min (tror jeg) som ikke er vant til å slå og bli slått på, så den reagerer med å bli skikkelig emosjonell? Har ikke peiling på hvorfor, jeg bare blir sinnsykt lei meg og tårene triller. Rare greier, håper jeg vokser det av meg! Begynnte forresten IKKE å grine på gårdagens trening, så kanskje jeg er på bedringens vei?


Nå skal jeg kjappe meg på trening før jobb! Hadefint allesammen♥

Dagens workout: Bein og beinhev x 100

 • 25.01.2016 kl. 19:16

Heii♥

Sto opp tidlig idag for å få kjøpe inn ting til foodprep og få unna all matlaging slik at jeg slipper å lage så mye mat ut over dagen. Etter foodprep hadde jeg mest lyst til å ligge på sofaen å se på serier, men siden jeg hadde treningssdate (noe jeg kaller alle treningsøktene mine med venner, så ikke en "datedate" om dere skjønner hva jeg mener), ble det til at jeg dro på trening likevell! Ble ei rolig økt idag, men ei rolig økt er bedre enn ingen økt! Motivasjonen har ikke vært helt på topp for tiden, og jeg har ikke følt jeg har hatt like mye overskudd som vanlig, så har hatt en del rolige treningsøkter hvor jeg har trent hva jeg har følt for, uten noe fast program. Har selvfølgelig trent på svakhetene mine, men siden jeg ikke har treningsprogram for tiden føler jeg ikke at jeg klarer å ha like mye oversikt over fremgang som ellers når jeg skriver ned!

Kjørte knebøy for første gang på kjempelenge, og det gikk faktisk utrolig bra! Lettere vekter selvfølgelig (60kg), trodde jeg skulle slite mer siden det var såppas lenge siden sist, men gjorde ikke det og det virker heller ikke som styrken har tatt noe skade av å hatt litt fritt fra knebøy heller og det er jo kjempebra!

 

Treningsøkten for i dag:

 • Knebøy 4x10 60kg
 • Strake mark m/manualer 3x10-12 14kg
 • Liggende lårcurl med manualer 3x10-12 10kg
 • Leg Extentions 3x12-15 41kg
 • Beinhev x 100

 Til slutt på beindagen min planla jeg egentlig å kjøre 3x20 beinhev, men da første settet var tatt og jeg la meg ned for å "slappe av" igjen kjennte jeg omtrent ingenting. Så da jeg begynnte på andresettet tok jeg liksågodt 50 beinhev i en sleng. Så da var det lett å finne ut at jeg like så godt kunne kjøre de 30 siste også slik at det ble 100 til sammen.

Ellers er det fortsatt 20% rabatt ved bruk av rabattkoden - KKAROLINEP20 - på alt  fra Star Nutrition, Star Nutrition Hers og Chained Nutrition. Gjelder Star-99 og Chained klær også! Rabattkoden gjelder helt til 1.Februar. Trenger du å fylle opp med noe så ikke nøl! Har forresten en annbefaling og komme med også! Chained Nutrition sin BCAA med melonsmak er helt himmelsk, alle smakene Chained Nutrition har på BCAA'ene sine er faktisk råågode! Disse kan fås kjøpt HER!

 

 

 

Nå skal jeg sette meg ned å gjøre mer matte, skal absolutt ikke få en 2'er på denne matteeksamenen også.. Da blir jeg sur nemmlig. Vi snakkes♥
Grunnen til at jeg startet med fitness!

 • 20.01.2016 kl. 00:30

Heii♥

Jeg skal nå fortelle dere historien bak hvorfor jeg begynnte å interessere meg for fitness! Det er egentlig ganske random at jeg begynnte å trene fram mot fitness, og det er rart hvordan bare en liten hendelse kan forandre så mye. Tror faktisk jeg må starte med å fortelle om hvor jeg var i livet å hvilken mål jeg hadde for at det skal forstå hvor drastiskt valg dette faktisk var for meg!Jeg var vell sånn 20 år ish, hadde akkurat startet på HIST (Høyskolen I Sør-Trøndelag) på forkurs til ingeniør. Treningsmessig var jeg på hobbynivå, og trente mer cardio enn styrke. Jeg hadde som mål å springe ei mil hver dag fordi jeg syntes lårene mine var så store (de var faktisk ikke så store, i dag er de enorme i forhold til hva de var), jeg skulle prøve å jogge bort muskelmassen. Har alltid vært den jenta med mest lår og legger i klassen, og det plaget meg faktisk skikkelig. Jeg ville jo være tynne slik som alle di andre. Så da ble det ei mil jogging hver dag og helst lite mat. For jeg skulle bli syle tynn, helst modelltynn, der hvor hoftebeina stikker frem og en har skikkelig thigh gap. Her er bilder fra da jeg akkurat hadde begynnt å trene mot fitness. Ingen lår og ikke noe rygg heller.


Så var det ei helg venninnen jeg bodde sammen med hadde søsteren sin på bessøk. Akkurat den helgen var det Stavanger Open eller noe, og hun hadde ei i klassen sin der som skulle stille i bikinifitness, så det ble liksom underholdningen den kvelden. Jeg ble jo med en gang veldig fasinert av alle bikinifitnessdamene på scenen i glittrende bikinier, de var feminine og med muskler, jeg syntes jo hele opplegget var rått tvers gjennom. Jeg har aldri vært skikkelig god i noe, og hatt en spessiell hobby, men dette skulle jeg klare å gjennomføre, dette skulle jeg virkelig bli god på! Slik startet lidenskapen min for fitness og trening. Jeg startet å trene styrke 5 dager i uken, og målet nå var bikinifitness. Jeg bestemte meg liksom for å jobbe med kroppen og genene mine, isteden for imot, som da jeg skulle springe av meg de store lårene jeg hadde hatet i alle år. Jeg leste meg opp på hva en skulle spise, og fikk det fort med meg at det som skulle til var mye og rett mat! Mye karbohydrater (av den sunne sorten, havregryn, grov ris og pasta osv), mye proteiner og sunnt fett! Etter at jeg startet å spise mye sunn mat og trente regelmessig startet det virkelig å skje ting! Her er progresjonen på tre-fire måneder med mye mat og trening!Etterhvert flyttet jeg tilbake til Harstad (et av mine mindre smarte valg når jeg ser på det i ettertid) for jeg var lei studiene og jeg hadde en kjæreste i Harstad (som det raskt ble slutt med etter at jeg flyttet tilbake). Å det var bare dumt å bo i Trondheim når jeg ikke skulle studerte og hadde kjæreste her. Så her i Harstad fortsatte jeg å trene, spise sunt å satse mot bikinifitness. Etterhvert merket jeg jo at jeg bare ble større og større til det punktet at jeg faktisk lurte på om jeg var for stor til å stille i bikini. Jeg hadde vært på besøk i Trondheim, og trent på Kaliber for første gang hvor jeg fikk se bikinijentene som blandt annet hadde vunnet under flere konkurranser, og jeg var jo dobbelt så stor som noen av dem i lårene. Rygg og vingene/latsene var også en god del større. Så begynnte jeg å se mer på de som stillte i bodyfitness og jeg klarte liksom å identifisere meg mer med disse enn en bikinifitnessutøverne! Så dermed ble det til at jeg fikk øynene opp for bodyfitness. Bodyfitness er liksom klassen over bikinifitness hvor du har en mer ekstrem x-form, du er fysisk større og gjerne med lavere fettprosent når du stiller under konkurranse.Samme vinter (desember 2014) dro jeg på konkurranseuttaket til Kaliber hvor jeg ble tatt ut for å konkurrere i bodyfitness. Her føler jeg et nytt kapittel i livet mitt startet. Jeg hadde tatt steget ut av komfortsonen og inn i fitnessverdenen. Her trives jeg, og kommer forhåpentlig vis til å bli her en god stund fremover! Nå er det leggetid. Godnatt allesammen♥

Vi som er sykelig opptatte av mat, får spiseforstyrrelser, er "usosiale" og teller kaloriene våre hver dag!

 • 18.01.2016 kl. 01:53

Heiihei♥

Helt siden den saken med Pilotfruen, Stinablogg eller en av di andre toppbloggerne som har langet ut mot oss som driver med fitness, vi som daglig teller kaloriene våre og veier opp maten vår. Vi som har spesifike mål med treningen vår slik at det gjør oss sykelig opptatt av mat, mindre sosialliv, gir oss spiseforstyrrelser og så videre (har disse bloggerne påstått). Helt siden da er det noe som har kværnet i hodet, og som har hatt lyst til å få ut. Det er jo nemmlig det at det ikke bare er fitness hvor du må "ofre" disse tingene. Jeg vil ikke si at det er noe offer å ikke ha muligheten til å spise sjokolade hver dag når jeg har ett mål som er større en denne sjokoladen. Men det er slike ting man må gjøre for å nå målene sine. Skal du nå langt innen en sport, innenfor et felt eller skal hevde deg er du nødt til å "ofre" noe.Jeg har ikke gjort noe spessiell research eller noe, så si i fra om jeg er helt på bærtur. Men la oss ta skihoppere for eksempel. Her er det en fordel med å være så lett som mulig, og har hørt om flere tilfeller her hvor mange har fått anoreksi eller faktisk må legge opp fordi de ikke klarer å holde vekten. Her i likhet med fitness har de fysiske forutsettningene samt psykiske forrutsettningene noe å si. Samme med jockeyene som rir hestene under hesteløp, som har dette som yrke. På wikipedia står det at de fysiske forrutsettningene til en jockey er at han skal veie fra 49-54 kilo og være 147-168 cm høy. 54 kilo var scenevekta mi, og jeg hadde ca 2 kilo til for å nå den perfekte formen. Så det sier litt om hvor lite det er, og i tillegg er jockeyer menn, og at en mann skal veie 49-54 kilo høres faktisk helt sykt ut, når jeg synes menn på 70 kilo ser pinglete ut (min personlige mening!). En jockey som la opp en gang, sa at det beste med å legge opp var at han for første gang på flere år kunne spise seg skikkelig mett, det hadde han ikke gjort fordi han hadde vært nødt til å passe vekten sin. Dette i mine øyne er drøyere enn oss som driver med fitness, og går ned i vekt frem mot en konkurranse! Selv om jeg er på diett spiser jeg meg faktisk mett hver dag, og mange ganger spiser jeg faktisk mer enn venner og familie (selv på diett). Her er bilde av en typisk foodprep, syns dere dette er lite mat?

 Når det kommer til fritid og sosialitet er det jo slik at om du skal nå langt MÅ du faktisk ofre tid, og denne tiden gjerne i form av sosiale sammenkomster for å kunne komme dit en vil. Tror dere Marit Bjørgen eller Therese Johaug for eksempel har takket nei til mange fester og liknende, til fordel for å gå på ski? Dette handler jo selvsakt om tidene før konkurranse når du spisser formen for å klare å prestere best mulig. Utenom sesongen kan det jo godt hende de slipper seg litt løs. Men det jeg skulle frem til her er at det virker som at når vi som driver med fitness og takker nei til en fest eller sosiale sammenkomster fordi vi prøver å fokusere på å spise sunnt og liknende, så er vi kjedelige, eller at vi går glipp av så himla mye. Fikk en gang høre en gang at jeg måtte jo dra ut å drikke, være litt "yolo", siden jeg ikke skulle drikke i fjor på nyttårsaften. Jeg dro jo ut da, jeg bare drakk ikke! Men at jeg ikke drakk var på en måte galt. "Yolo" står jo for "You only live once", og betyr jo at en skal leve i nåtiden, gjøre ting utenom det vanlige siden man bare lever en gang. Jeg må da bare spørre, er det ikke mer "yolo" at jeg bestemte meg for å debutere i bodyfitness, kontra å dra ut en nyttårsaften? Er bare å spørre denne dedikerte og flinke dama som skal debutere i fitness denne våren, Elise, om det ikke er mer yolo å debutere i fitness enn å dra ut! (Elisefit.blogg.no)Nå ser jeg faktisk at det har blitt seint igjen! Tror jeg må bli mer rutinert når det kommer til å blogge. Litt mer søvnvennlige tider og slikt! Godnatt alle fininger♥

#fitness #bodyfitness #prioriteringer #figurefitness #spiseforstyrrelser #idrett #top #kalorier #yolo #dedication #determination #hardwork

Sunne enkle havreskiver med nøttesjokoladepålegg, PB and jelly og egg!

 • 16.01.2016 kl. 02:46

Hei♥

Vanligvis spiser jeg havregrøt til frokost, men i blandt får jeg lyst til å variere litt! Jeg har det med å savne brødskiver, og jeg er sikkert ikke den eneste! Det er ikke det at ei skikkelig grov brødskive kjøpt på rema eller som man baker selv er så usunne. Det bare passer ikke macrosene mine på diett, og er vanskeligere å regne med siden en brødskive kan inneholde mye rart som ikke er så gunstig på diett (hvetemel blandt annet som igjen inneholder gluten, ulike frø som solsikkefrø, linfrø osv kan inneholde ganske mye kalorier). Det er i hvert fall enklere å bare ha rene råvarer, og med rene mener jeg  mat som kommer rett fra åkeren, slakteren eller liknende som ikke er tilsatt forskjellige stoffer, eller er halv/helfabrikat, som fiskeboller/pinner, hermetisk mat osv.

Havreskivene lagde jeg faktisk bare av noe så enkelt som vann, havregryn og litt salt! Blandingen presset jeg utover en i en stekepanne og stekte på middels varme. Blandingen kan vell også kanskje brukes som pizzabunn når jeg tenker meg om, må prøves en gang!

På to av skivene har jeg bare egg, tomat salt og pepper på. Mens på de andre har jeg laget pålegget. Nøttesjokoladepålegget er laget av 5g milk chocolate casein, 5g whey-80 i smaken duble chocolate mousse, en halv t-skje med peanuttsmør og litt vann. På PB and jellyskiven har jeg en halv t-skje peanuttsmør og ca 10-15g bringebær som er mikrobølgeovnet og blandet til syltetøy sammen med sukrinmelis.

Enjoy♥

Både caseinet og whey-80'en kan dere få kjøpt hos Gymgrossisten HER og HER! Hvis dere bruker rabattkoden " KKAROLINEP20 " får dere 20% rabatt på alt fra Star Nutrition, Star Nutrition Hers og Chained Nutrition. Gjelder Star-99 og Chained klær også! Rabattkoden gjelder helt til 1.Februar klokken 10, så løp og kjøp!!
 

#sunnmat #healthyfood #renmat #cleaneating #havreskiver #havregryn #diett #bodyfitness #diettmat #dietterlett

Jeg har en innrømmelse å komme med..

 • 15.01.2016 kl. 03:07

Heii på dere♥

Da hadde man gjort det man kom til Trondheim for å gjøre, nemmlig bikinifitting! Heerlighet så glad jeg var for at jeg allerede hadde bestemt meg for farge og nogenlunde sett for meg hvordan steinsettingen skulle være, for det var jo helt sinnsykt med bikinier hun hadde. Alle mulige forskjellige farger, og ALT glittret! Kunne sikkert kommet derifra med litt av hvert om det ikke hadde vært for at jeg allerede hadde bestemt meg! Hadde også med meg den gamle bikinien jeg brukte i fjor, bare slik at målinger og slikt skulle bli enklere. Regner jo med den må være på samme størrelse, siden jeg hadde litt for mye i fettprosent sist, og at jeg nå neste gang jeg stiller mest sannsynlig har mer muskelmasse og samtidig ligge enda lavere i fett!

Så var det jo Freydis da! Makan til søt og jordnær dame tror jeg man skal lete lenge etter. Det var rett og slett en fornøyelse å være der, og man merket skikkelig at hun var ei dame med «passion» for faget sitt! Så nå gleder jeg meg egentlig bare som en liten unge på juleaften til bikinien er ferdig og kommer i posten!Jeg har også en liten innrømmelse å komme med... I går da jeg hadde vært hos Freydis dro jeg til Kaliber Gym å trente. Var bra sliten etter reising, venting og alt slikt så ble ei helt okey økt! Dro fra Kaliber til Arve (coachen) og lagde mat! Jeg er så heldig å få lov til å låne sofaen hos han mens jeg er her i Trondheim (har jeg noen ganger sakt at han er verdens beste coach?). Som dere vet har jeg hatt sterke tvil om jeg faktisk kommer i form til våren, og nå begynner det faktisk å nærme seg konkurranser med stormskritt. Så vi tok oss en liten «alvorsprat» om akkurat dette. Så nå har vi funnet ut at jeg ikke skal stille til våren.. Nå er det sikkert mange av dere som blir skuffet, og det må jeg bare beklage, men dette er til det beste for meg. Det å måtte stresse seg ned i form hvor både muskelmasse og ikke minst psyken min står i fare er noe jeg ikke har lyst til å utsette kroppen min for igjen.

I fjor da vi fikk dårlig tid måtte vi ty til «det ekstreme».. Jeg vil ikke gå inn på detaljer om dette men det omhandlet i hvert fall myye cardio og veldig lite mat. Det jeg erfarte av dette var at kroppen min nesten ikke var til å leve i. Kroppen min klarte etterhvert ikke å restituere seg etter treningene, så jeg gikk å var konstant stiv og hadde i tillegg vondt i musklene siden de aldri restituerte seg. Jeg kunne trene bein på mandag, og mandagen etter da jeg skulle trene bein igjen hadde kroppen fortsatt ikke klart å restituert seg ordentlig. Jeg slet faktisk så mye den økten at jeg pådro meg en strekk i hamstringen som igjen gjorde at jeg ikke klarte fullføre økten. Så kroppslig følte jeg meg som et dass. Det eneste jeg hadde lyst til å gjøre var egentlig å ligge i sengen, siden jeg hadde null energi fra morgen til kveld. Men dette kunne jeg jo ikke, hadde jo styrketrening, cardio, jobb og poseringstrening i tillegg..

Psykisk «slet» jeg jo også. Jeg klarte ikke oppføre meg normalt når folk snakket til meg. Jeg var frekk, og måtte flere ganger unnskylde meg for ting jeg hadde sakt, for hodet mitt var rett og slett ikke tilstede. Kroppen gikk i overlevelsesmodus, og med dette orket liksom ikke jeg/kroppen min å bruke ekstra krefter på å være hyggelig. Gikk rundt i min egen lille overlevelsesboble og bare eksisterte, dag for dag. Zombie er et fint ord for tilstanden min da egentlig!

Samtidig som den forrige oppkjøringen var helt forferdelig er jeg fortsatt glad for at jeg har opplevd akkurat hvor hardt det kan være. Den kunne sikkert ha vært enda hardere (har hørt om tilfeller der den har vært det), men jeg har fått bevist for meg selv hvor mye jeg tåler, og hva kroppen min er i stand til. Selv om jeg skulle ha kjørt hard fram mot våren, er det fortsatt ingen garanti for at jeg hadde kommet meg i ønsket form. Målet mitt er jo lavere fettprosent enn sist, og når det virker såå lite sannsynlig at jeg kommer i form til våren velger jeg heller å utsette, å heller «safe» den inn mot høstens konkurranser istedenfor! Er ingen garanti for at jeg kommer meg i bedre form da heller, men jeg har ihvertfall mye bedre tid på meg og det er dermed større sannsynlighet for at jeg klarer komme meg lavere i fettprosent! Så dere kommer til å få se meg på scena, bare ikke nå til våren!

Nå ser jeg også at klokka har blitt aaalt for mye her, skal jo faktisk reise til Harstad i morgen så nå blir det sengen neste. Eller sofaen i dette tilfelle! Godnatt alle sammen og ha en fin HELG!♥ (det er jo faktisk blitt fredag allerede, herregud som tiden flyr...)

Trondheim, lite søvn og bikiniprat!

 • 13.01.2016 kl. 13:39

Hei på dere♥

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Trondheim trøtt og jæævlig, for å si det mildt! Ble ikke så mye søvn som jeg hadde håpet på i natt (ikke bra for gainsa, jeg vet), og etter fem timers fjelltur og MMA trening var jeg braaa utslitt, så trengte vell egentlig den søvna. Men siden jeg måtte pakke, styre og fikse til i dag ble det veldig, veldig seint. Så deler av nattessøvnen min ble tatt på flyet/flyplassen og morgenstellet ble tatt på handicaptoalettet for ca en time siden.

Men nok om det! Nå venter på at det skal bli min tur til å dra på bikinifitting hos Freydis! Da jeg fikk se alle di flotte bikiniene hun hadde laget til alle de jentene som stillte samtidig som meg i bodyfitness sist gang var det ingen tvil om at det var hun som skulle få lage den neste bodyfitnessbikinien min! Har jo hatt omtrent ett år på meg til å tenke på farge og slikt så jeg tror jeg allerede har ut hvilken farge og hvilken type bikini jeg skal ha, men hvem vet? Da jeg var på Sefa i fjor (ikke i fjord slik som noen påpekte i sist innlegg) og fant meg bikini var jeg fast bestemt på at jeg IKKE skulle ha en rød en, men rød bikini ble det jammen meg! Så vi får se denne gangen hva det blir til!

Masse fine bikinier og jenter! (Bildene er lånt fra nettsiden til Freydis!)


Julie Oftedal her, Verdensmester i Bodyfitness!


Fine Astrid som debuterte høsten 2015!

Ja, noen av bikiniene hun har laget! Sinnsykt flink, gleder meg masse nå kjenner jeg!

 

Flere spør meg også hvorfor jeg skal ha meg ny bikini i år, siden jeg allerede har en. Men enhver jente vet vell hvordan det er. En kan ikke komme på skolen/på fest med samme antrekk to ganger på rad. Slik er det for meg med tanke på bikinier! Derfor har jeg lyst på en ny bikini. Men jeg elsker den forrige bikinien, og blir absolutt å bruke den flere ganger! Får meg ikke til å selge den riktig enda!


 

Selvkritikk, realitet, motivasjon og kvalme!

 • 12.01.2016 kl. 11:38

Hei på dere♥

Okei, dette innlegget skulle faktisk ut på søndag, men glemte det helt av. I går på snapchat fikk jeg spørsmål om jeg var klar over at jeg hadde blogg?! (Ei som savnet innleggene mine♥) For å være ærlig fikk jeg dårlig samvittighet.. Tenker ikke noe på at folk faktisk synes det er gøy å følge med på framgangen min... SÅ fra nå av skal det bli skikkelig skjerpings! Skal blogge oftere, lover! Er det noe dere savner er det bare å skrike ut! Begynner jeg å blogge mindre og mindre skal dere bare mase på meg (trenger oppstramming i blandt)!

Her er bildet av formen som den er akkurat nå, er ikke fornøyd overhode, og jeg kjenne at motivasjonen er absolutt på bunn. Føler ikke jeg kommer til å klare å komme i ønsket form til våren i det heletatt. Målet er jo å komme inn hardere (mindre fettprosent enn i fjord siden jeg føler det var det det sto mest på i fjord). Jeg prøver å være positiv, det er ikke det, men jeg er så forbannet realistisk av meg også, så det er vanskelig! I fjord på denne tiden veide jeg  rundt 59 kilo, og med formen jeg har nå veier jeg i underkant av 64 kilo. Har selvfølgelig klart å lagt på meg en god del muskler, det både ser jeg, og det faktum at packen vises litt mens jeg veier 64 kilo er også en pointer på at jeg har fått mer muskler (i fjord da jeg veide 64 hadde jeg nemmlig ikke anntydning til muskler i det heletatt). Men nekter å tro at jeg har lakt på meg 5 kilo muskler på et år! Er ikke sikker på hvor mye muskelmasse det er mulig å legge på seg på ett år, for en kvinne som trener REINT (ikke bruker anabole androgene steroider) har mulighet for å legge på seg, noen som vet?

(Dere som lurer på den brune flekken på låret mitt, så er det ett blåmerke jeg pådro meg på MMA trening for to uker siden cirka. Dette er noe jeg har begynnt å interessere meg for skikkelig i det siste! Så det er meget mulig at det kommer ett MMA innlegg i nermeste framtid!)Her er formbldene fra denne uken! Har til sammenlikning tatt med bilde fra forrige oppkjøring, altså bilde fra i fjord på samme tid! Ser jo at en god del ting er betraktelig bedre enn i fjord. For det første ser jeg jo at poseringsgamet mitt har blitt betraktelig bedre (fortsatt saker og ting som kan forbedres!). For det andre har jeg jo også blitt en goood del bedre til å ta formbilder også! Så ser jeg også litt gains her og der (dere skulle sett glise mitt nå!). Men som en tydelig kan se er også fettprosenten en helt annen, og det er den jeg i all hovedsak har planer om å få lavere enn i fjord. Så at jeg ligger høyere i år enn i fjord er det ingen tvil om. Så vi får se om jeg faktisk blir sceneklar! Nekter å stille om fettprosenten ikke er bedre enn fjordårets! Er så selvkritisk at jeg er til å bli kvalm av merker jeg! Men det er slik det blir i denne sporten, kroppen blir ett objekt. Man prøver å forme den ut fra hvordan en er genetisk annlakt, og dommere dømmer den ut fra hva de liker best.

 
Dere får ha en særdeles god tirsdag videre! Jeg skal på fjelltur, av alle ting! Gå av meg litt ekstra fett og slikt, slik at jeg kanskje blir klar fram mot våren! Er allerede seint ute! Planen var å gå allerede klokken ti. Men nå er klokken halv tolv og jeg har ikke spist frokost enda! Hadefint ♥

Min perfekte start på 2016!

 • 05.01.2016 kl. 16:28

Hei på dere♥

Dette året startet jo så bra som det kunne ha gjort! Nemmlig at jeg i går våknet opp "sprekksjuk". Krysset alt av fingre, armer og tær på at jeg skulle være i bedre form idag, men den gang ei. Like forbanna, jævlig form i dag også. Kjenner jeg meg selv rett er jeg vell syk hele uken også, og det er jo akkurat det jeg trenger med tanke på vårkonkurransene. Dette kan ødelegge så sinnsykt mye.

For det første er jeg så syk at jeg ikke klarer å trene styrke. Muskelmassen min tar sikkert ikke så mye skade av å være i ro en uke, men den blir ikke noe større og jeg forbrenner heller ikke noen kalorier ved at det eneste jeg klarer å gjøre er å ligge i sengen/sofaen.

For det andre klarer jeg ikke kjøre cardioen min. De siste justeringene vi har gjort er å gjøre om 3 av cardioøktene mine (har tidligere hatt 30 min cardio hver dag) om til intervaller og øke lengdene på de resterende øktene. Dette i min form hadde blitt helt umulig med tanke på at hver gang jeg puster, så piper det i brystet, og at jeg hoster slim hvert femte minutt hjelper ihvertfall ikke.

For det tredje er jeg faktisk veldig aktiv på jobb og der kan jeg jo heller ikke være med tanke på min form. Så det eneste jeg forbrenner av energi er den energien kroppen min bruker på å holde seg i live. Puste, føre blodet rundt i kroppen osv. Så det vil si hvileforbrenningen er det eneste jeg har å "gå på". Sykdom gjør kanskje at hvileforbrenningen øker litt, men det tilsvare fortsatt ikke styrketrening, cardio og en hel dag på jobb fordet!

Flere av dere tenker kanskje nå at det ikke kan stemme at det å være syk får deg til å gå ned i vekt som bare det. For hvem har vell ikke vært syk en uke, for så å ha gått ned 2-5 kg? Jeg har ihvertfall det, kommet fra sykdom og følt meg syltynn etterpå, men dette skylles hovedsaklig vesketap. Flere ganger når jeg har vært skikkelig syk har jeg heller ikke hatt særlig matlyst, så en annen faktor er jo at du spiser mye mindre mat  en du vanligvis gjør, og faktisk går ned i fett, og kanskje også litt i muskelmasse siden du spiser alt for lite. Men når du er ferdig med å være syk og får normal matlyst igjen spiser du og drikker på deg disse kiloene med en gang igjen.  Så vekttap ved sykdom er ikke akkurat noe å satse på i det lange løp. Ihvertfall ikke i mitt tilfelle!

OKEI! Nå er det nok syting. Nå skal jeg spise den andre middagen min og legge meg igjen. 12 timers søvn i natt var visst ikke nok...

Hvis noen har tips å komme med for ei som er syk er det bare å slenge inn tips i kommentarfeltet! Vil bli frisk så fort som overhode mulig!  Så får dere ha en fin dag videre allesammen! ♥

 

Heelt til slutt litt motivationboost! Ja, jeg ser på meg selv som min største inspirasjonskilde. Det er meg mot meg. Jeg skal slå meg selv, og bli en enda bedre verson av meg selv i 2016!
#fitness #bodyfitness #figurefitness #kalibergym #gymgrossisten #motivation #inspiration

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no