Going to L.A

 • 03.02.2017 kl. 14:07

Hei alle sammen! Superlenge siden sist innlegg og det er jo litt flaut. Har både savnet og ikke savnet det å blogge men mest savnet må jeg jo si. Jeg blir jo også like forbauset hver gang jeg er inne, for det er jo folk som er innom her hver eneste dag oppi 60 stykker av å til, det er lite, men med tanke på at jeg ikke har blogget på sikkert ett halvt år er det jo litt?


 

Så, en liten oppsummering på hva som har skjedd siden sist:

 • - Jeg har sluttet å trene. Ikke egentlig, men jeg hadde pause i omtrent hele desember. Det er ikke bra, men har verken hatt motivasjon eller lyst så da var det heller ikke vits. I tillegg ble jeg syk når jeg prøvde på ett comeback. Perfekt liksom... Er tilbake nå i hvert fall. Har kommet meg såppas inn i rutinene igjen at jeg tror jeg klarer å vedlikeholde treningen, kostholdet er også litt på tur tilbake. Har ikke lyst på godteri og jeg holder meg unna den altfor usunne maten. Så unner jeg meg litt inn i mellom. Tenker at det er greit å begynne i det små. "Babysteps". Akkurat nå klarer ikke tanken på å telle kalorier eller å være nazi med kostholdet. Kjenner jeg savner det litt, men ikke nok til å begynne med noe hardcore enda.

   
 •  - Jeg flytter faktisk til California I DAG. nærmere bestemt Los Angeles til Santa Monica hvor jeg skal bo i 4,5 mnd for å utdanne meg som personlig trener. Det var på tide tenker jeg. Etter så mange år med trening følte jeg at jeg måtte ta i ett tak og realisere drømmen. Jeg har jo etter hvert lyst til å jobbe med noe innenfor trening og kosthold så en plass måtte jeg jo starte. Jeg har også hatt lyst på en opplevelse samtidig som jeg utdanner meg, så dette var jo midt i blinken.   
 • - Jeg har fått meg kjææreste. Kipt når jeg skal til L.A. men klarer vi dette, klarer vi alt.
   
 • - Levd litt mer. Jeg har dratt ut på byen med venner, dratt på tur med kjæresten hit og dit, spist god mat og drukket vin. Det har faktisk vært fantastisk. Bare koblet av og ikke tenkt så mye, bare tatt alt på sparket. Her fra Oslo tur med bestevenninna <3


   
 • - Tatovert meg mer. Jeg har lenge hatt sleeve (tatovering som dekker hele armen), men innsiden har ikke vært ferdig. Jeg fant ut for ei stund siden hva jeg ville ha gravert og booket time så og si på dagen. Nå har jeg dekket hele undersiden av armen og mangler da bare øverste delen av innerarmen, der det for så vidt er vondest å tatovere også. Her ser dere underarmen etter første session, roser og litt perler. Nå har jeg fyllt slik at det er svarte skygger bak disse rosene.  Det var det, nå sitter jeg på flyplassen og venter på at flyet skal gå (evt fly).  Vi får se om jeg får tid og orker blogging i L.A. men kan ikke love noe! Hadefint!
   

 

Karoline Pettersen

Jeg er ei glad og trenings glad jente fra Nord-Norge. Jeg er bodyfitness utøver og bor nå for tiden i Los Angeles hvor jeg utdanner meg til personlig trener. Her på bloggen kan du lese om hverdagen min i L.A. og ellers treningsrelaterte ting. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no