Bare 2 dager igjen!!!

 • 31.03.2016 kl. 20:10

Hei på dere♥

I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag! Helt fra jeg sto opp og frem til nå har jeg vært superhappy! Er kanskje fordi jeg har hatt hele dagen fri? Er ikke ofte det skjer så kan godt være derfor, who knows. Er i hvertfall skikkelig glad i dag! OG i morgen drar jeg til Trondheim for å se på Kaliber Open som går av staben om to dager! (kan også ha noe med hvorfor jeg er så glad!) Tror dette blir syykt gøy! Endelig skal jeg se på en fitnesskonkurranse, og ikke delta. Vanligvis sitter jeg hjemme og ser på livestream til alle fitnesskonkurransene, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle dra å se på. Skal overnatte hos ei venninne som også skal være med, vi skal virkelig kose oss! Perfekt lørdag i min øyne; "Sitte i en sal å se på halvnakene mennesker med lav fettprosent, høy muskelfaktor som er innsmurte i selvbruning!" Jeg høres ikke riktig god ut når jeg tenker meg om!

Ellers i dag har jeg vært på trening! Selv om jeg har hatt en skikkelig bra dag, så hadde jeg faktisk en helt ræva treningsdag! Alt kan ikke stemme hver dag, slik er det bare!

Dagens trening økt gikk på skuldre og rygg som er hovedprioritet frem mot neste konkurranse. Øvesene var:

 • Sittende skulderpress
 • Sidehev
 • Omvendte flyes
 • Pullups
 • Nedtrekk
 • En-arms nedtrekkNå skal jeg pakke sammen og gjøre meg klar for Trondheimstur! Snakkes♥

Påfyll av lepper, shopping og kveldsmat!

 • 30.03.2016 kl. 01:38

Hellooo♥

Dagen i dag startet jo selvfølgelig med at jeg forsov meg.. Hadde egentlig planer om å stå opp tidlig slik at jeg fikk trent meg ferdig før jeg hadde leppetime, men den gang ei. Da ble det en restday til da, siden jeg ikke trente i går heller (orker ikke trene samme dag som jeg fyller leppene). Men kjenner jeg meg selv rett så hadde sikkert kroppen min baare godt av det så mye som jeg trener og jobber sinnsykt mye (musklene trenger hvile for å bygge seg opp igjen). Jeg tenkte egentlig jeg bare skulle droppe frokost siden jeg hadde så dårlig tid, men med tanke på at jeg faktisk besvimte sist gang jeg var der tenkte jeg det var lurt å få hevet blodsukkeret noen hakk!

Lite "førbilde" av trøtte meg!

Denne gangen gikk det faktisk som smurt. Ble møtt av verdens hyggeligste dame (samme som sist), fikk smurt på bedøveseskrem før vi satte i gang. Det hele går egentlig ganske fort og før en vet ordet av det er det over. Siden man får bedøvelseskrem kjenner man heller ikke noe spessielt til det. For dere som tror at jeg har sprøytet bootox eller noe annet i leppene så tar dere forresten feil, det jeg har fått sprøytet inn heter noe så fint som teosyal. Den består av 100% hyaluronsyre som er ett stoff som allerede finnes i kroppen. Dette blir etterhvert skillt ut litt etter litt av kroppen, og varer i opptil ett år om jeg gikke husker feil. Ble ihvertfall rååfornøyd!

Etter timen fikk jeg også tid til bittelitt shopping før leppa hovnet skikkelig opp.. (Hadde ikke noe særlig lyst til å bli sett blandt folk når jeg så ut som en bavian i ansiktet, mtp hovenheten som man får samme dag). Fikk uansett knabbet til meg toppen og buksa på bildet under. ELSKET den grønne kakifargen på toppen! Etter shopping dro jeg rett hjem og la meg!


 

Etter at jeg våknet hadde jeg egentlig planer om å gjøre matte hele resten av dagen, men det endte til slutt med at jeg heller shin'a jeg hele rommet. Vasket, støvsuget, kastet gamle klær og ting jeg ikke bruker og har blitt lei av. Etter dette ble det en vellfortjent kveldsmat med Paradise Hotell på skjermen. Digger denne sesongen, kjenner Jonas som er med denne gangen, så da er det litt ekstra spennende å følge med!

Kveldsmaten denne gangen er som vanlig bær, kesam og sukrin stavmikset sammen til en slaks sorbet. Denne gangen med to epler og en banan!
 
Godnatt♥

Hvilken utfordringer har egentlig en fitnessutøver?

 • 29.03.2016 kl. 02:22

Mest sannsynlig mer enn du tror! Utenom diett er det faktisk veldig greit da. Det kan jeg ikke legge skjul på. Du spiser hva du vill og har overskudd til all treningen, vokser og gror som bare det. Litt lurt å ha det i bakhodet også at det kommer flere konkurranser, og jo mer du legger på deg "off season" som det så fint heter, jo mer kilo (fett) har du som skal bort. Eneste som jeg kommer på som ikke er så gunstig med tanke på muskelvekst og slikt er alkohol. Så å dra på byen blir holdt til ett minimum, ser ikke på dette som noe spessielt tap med tanke på at jeg ikke føler jeg får like mye ut av hele greia med å dra ut lengere. Klarer meg fint uten den alkoholen. Dette er blandt annet noe du blir nødt til å offre om du har planer om å stille i fitness!


 

Trening utføres selvfølgelig også under perioden på off season. Dette for å behold og forhåpentligvis bygge muskelmasse. Mange som spør meg tror jeg bare trener når jeg er på konkurransediett frem mot en konkurranse! Men slik er det altså ikke. Som fitnessutøver er du nødt til å trene jevnt og trutt hele tiden. Persistence is the key!?

På diett er det langt flere utfordringer.. Her er noen punkter med noen av utfordringene vi kan ha!

 • First out er jo selvfølgelig det mest irriterende i verden når man er på diett, nemmlig CRAVINGS. Har blandt annet skrevet litt om hvordan man skal klare å holde seg unna cravings/søtsaker HER! Men særr, du har nettopp begynnt på diett, og allerede på dag to er det eneste du har lyst på SJOKOLADE, KAKER OG SMÅGODT! Men fortvil ikke jo lenger du går uten søtsaker og slike ting jo mindre craver kroppen det. Å det er jo egentlig fantastisk! Så lenge du klarer deg uten søtsaker de første ukene blir det mye enklere etter det. Samtidig trener du opp viljestyrken din hver gang du ikke lar deg selv få lov til å ta sjokoade og viljestyrke trenger en virkelig på diett, spessielt på slutten. For meg var begynnelsen og slutten værst. Torsk og brokkolidietten gjorde slik jeg fikk i meg aaaltfor lite energi. Dette merker jo kroppen og skrur opp "cravingshormonene", fordi den vill ha næring, helst det med altfor mye kalorier i tillegg.
   
 • Den andre utfordringen er knyttet til mat den også, men på en helt annen måte. Det er med tanke på sosiale sammenkomster. Du MÅ ha med deg diettmaten din over alt om du skal komme deg på den scena. Du kan ikke bare ta deg fri hver gang det er familiesammenkomster, bursdag eller andre happenings som omhandler mat. Husker en gang jeg dro på middag til ei venninne av meg, og jeg hadde med meg matboksen min med min mat hvor jeg spiste mat fra matboksden mens resten av familien spiste vanlig middag, det var jammen meg kleint! Men slik er det!
   
 • Tredje punkt er at det kan være forjævlig dyrt. Bor du langt unna som meg og kanskje ikke kjenner noen du kan bo hos under eventuelle stevner må du blandt annet beregne fly og hotell. Dette i seg selv kommer fort på 3-4000 kroner. Skal du få skreddersydd bikini kommer jo dette på kanskje 5-8000 kroner, samt konkurransefarge, vipper, negler, smykker, sminke, innmeldingsavgift osv så blir dette fort noen kroner. Men det finns måter å gjøre dette billigere på! Tenkte jeg etterhvert skulle lage et innlegg om tips og triks til hvordan en kan spare noen tusenlapper på både det ene og det andre.
   
 • For det fjerde kan en bli sinnsykt humørsyk, irritabel og deppa av dette styret. Dette kjennte jeg sterkest på når det nærmet seg konkurranse og jeg måtte ekstra hardt på dietten for å komme meg i form. Jeg levde som en vandrende zombie og kunne begynne å grine bare kompissen min snakket litt hardt til meg eller noe. Var sur og sint, svarte folk på måter jeg aldri kunne tenkt meg å svare på om jeg ikke hadde gått på diett, akkurat den siste tiden var et helvette. Kroppen reagerer med dette for at den fokuserer på å holde seg i live. Dette kunne vært unngått om jeg hadde hatt bedre tid, men det var da jeg skulle i form så da måtte det bare gjøres!
   

Nå kom jeg faktisk ikke på mer å skrive om selv om det sikkert er hauevis av andre utfordringer. Føler ihvertfall jeg har klart å dekket de vanligste utfordringene vi kan ha! Hadefint enn så lenge♥

Backattack med Regine

 • 28.03.2016 kl. 02:15

Helluu♥

I dag ble det etterlengtet trening sammen med min fitnessbud Regine! Jeg klarer ikke sette ord på hvor godt det er å trene sammen med noen som har felles interesse og mål. Skravla går i ett mellom settene, for å si det slik. Om det er noe jeg virkelig savner i Harstad så er det et skikkelig miljø for fitness! Ingen av venner mine tar trening og kosthold like seriøst som meg. Å de er ikke så interesserte i å høre hvem som vant Loaded Cup eller Sandefjord Open heller.. Så jeg må si jeg føler meg litt som en "Lonely Wolf" innenfor dette feltet i Harstad. Nei, skal jeg oppleve et skikkelig fitnessmiljø er jeg mest sannsynlig nødt til å flytte. Det er synd men sant. Heldig har jeg slik økter sammen med Regine og evt andre når jeg er i Trondheim på Kaliber og liknende slik at jeg får litt fitness "samvær"! Så har jeg jo heller ikke planer om å bli boende i Harstad for alltid (det sier jeg nå), så det skal nok gå bra til slutt!
 

Anyways, dagens økt i dag kan dere jo tenke dere med tanke på overskriften. Nemlig RYGG! Så dagens trening besto av:

 • Pullups
 • Nedtrekk
 • Roing med hantler
 • Lat pulldown
 • Omvendte kabelkryss

Pullups

Nedtrekk

  

Roing med hantel
For en perfekt avsluttning på økten avsluttet vi med litt seriøs/useriøs posering. Må til!

#trening #fitness #fitnessmiljø #fitnessbud #dedication #determination #hardwork #bodyfitness

 

Formoppdatering

 • 27.03.2016 kl. 11:58

Heii♥

Nå som jeg har startet på diett tenkte jeg det passet seg med ukentlige formoppdateringer!

Vekt og mål denne uken er:

Δ
Vekt: 66kg
Midje: 68,5cm
Mage: 82cm
Rumpe: 98,5cm
Lår: 57cm
Arm: 29,5cm

 

Til sammen da siden sist uke har jeg da gått ned 0kg men har derimot gått ned 5,5 cm til sammen over det hele! Ganske for nøyd selv omdet er litt kipt å ikke gå ned di kiloene. Ser og bryr meg kanskje litt for mye om vekta enn det jeg burde gjøre!

Ble ett kjappt innlegg denne gangen, skal kjappe meg på trening sammen med Regine! ♥ (Fitnessbud fra Harstad som nå bor i Tromsø!)

Jeg HATER virkelig påsken når..

 • 26.03.2016 kl. 01:26

Ja nå skal dere høre! Jeg hater virkelig påsken når jeg får påskegg fra jobben fyllt til randen med godteri, og jeg nettopp har startet på diett... Men det er jo tanken som teller, og jeg ble faktisk kjempeglad når jeg kom ruslende inn på jobben og så dette gule, søte påskegget. Hadde vært midt i blinken om jeg ikke hadde vært på diett da, jeg er helt fantastisk svak når det kommer til smågodt! Foreldrene mine og lillebroren min ble ihvertfall rååglad når jeg kom hjem og overasket alle med påskegg!

Surketrynet siden jeg ikke kan spise påskegg.. Flere som har en slik påske eller?Og så mange favoritt godterier i påskegget også.. Vellvell, jeg smiler fordet. Er ikke verdens undergang at jeg går glipp av ett påskegg eller to, jeg har større planer nemmlig. Selv om det ikke ble påskegg på meg koset jeg meg for det om! Kveldsmaten min besto nemmlig av appelsin og bringebær "sorbet". God erstattning for påskegg synes jeg. Liker ihvertfall å innbille meg at det er god erstattning!

Bringebær "sorbet":

 • 150g Mager kesam
 • 200g Frosene bringebær
 • 2ts sukrin melis

Blender alt sammen i en bolle så er den klar til å spises!Ellers har jeg jo farget håret siden sist, og herregud det var godt å få farget håret tilbake til min "normale" farge!Nå er det kveld og natt! Sov godt allesammen♥

 

Denne uken skal jeg...

 • 21.03.2016 kl. 10:19

ΔGjøre matte hver dag∇
For ja, jeg vil ikke bli værende i Harstad for alltid og bare jobbe. Det jeg har mest lyst til er å ta en utdannelse i noe jeg virkelig elsker, derfor har jeg hatt klinisk ernæring i tankene ganske lenge, men for å komme inn på dette må jeg ha matematikk R1, fysikk 1, kjemi 1 og 2. Jeg får klaustrofobi av tanken på å skulle bo og leve i Harstad hele livet. Harstad er en fin plass, fin natur og alt det der. Men jeg føler mer at det er en fin plass å komme tilbake til på ferie og liknende. Ta med kidsa (når jeg får meg), og bare chille. For det er rååflott her, men bare ikke noe for meg.

Δ Holde meg 100% til dietten
Dette har jeg som mål å gjøre hver eneste uke fram til høstkonkurransene. Jeg har jo ett hårreisende mål om å komme meg til VM, men jeg må bare ta tiden til hjelp. Trene hardt, følge dietten til punkt og prikke, for så å satse på det beste.

Δ Presse meg maks på hver trening
Jeg må virkelig bli flinkere til å presse meg selv, jeg tar meg flere ganger i å ha altfor lange pauser eller for lette vekter. Dette må jeg virkelig skjerpe meg med, resultater kommer ikke gratis for å si det slik. Så herfra er det GAME ON som de sier!

Δ Bli flinkere til å blogge
Jaa, men det er ikke lett med to jobber, en trening som skal utføres og denne matematikken som skal gjøres. Bloggen kommer liksom på 4.plass på viktighetsskalaen så den blir litt nedprioritert. Døgnet skulle liksom hatt flere timer, men det handler bare om å være strukturert så går det meste seg til!

For ett år siden på akkurat denne dagen..

 • 20.03.2016 kl. 11:13

var det jeg som sto backstage og gjorde meg klar for scenen. I dag sitter jeg bak skjermen og venter spent på at livestreamen skal begynne slik at jeg kan høste motivasjon og ikke minst se på alle de flotte utøverne som skal stille i dag! Ekstra spennende blir det å se på debutantene, det var debutantklassen jeg stillte i sist gang og jeg føler med alle og en hver. Første gang på scenen er helt spessielt!


 

For dere som har lyst til å se livestreamen for dagens show kan den ses på http://livestream.com/treningsforum-no/events/5010020 ! Enjoy!
 

Jeg ser det nå, men så det ikke da..

 • 16.03.2016 kl. 01:33

Hei♥

Kjenner det kribbler i magen når jeg ser alle disse flotte som skal stille nå til våren, planen var jo at jeg også skulle det, men så veldig fort at det hadde blitt en helt forjævlig oppkjøring. Jeg vet jo at det kan gjøres på en bedre måte over lengere tid, samtidig som at det ikke egentlig var noe garranti for at jeg skulle komme i form, så jeg tok det smarte valget og avsluttet oppkjøringen. Tiden har gått så sykt fort frem til nå, og å tenke på at jeg for ett år siden på denne tiden gjorde meg klar for sandefjord open som er en av de første konkurransene i år er helt sykt.

Jeg var på siste delen av dietten før konkurranse, jeg hadde kjørt nullcarb i et par uker og var helt kjørt både fysisk og psykisk, men jeg skulle gjennomføre. Skulle gjennom de siste 2 timene med cardio, den siste styrketreningen, presse i meg den siste torsken og drikke alle de 8 literne med vann. Alt for å nå målet, jeg var helt sinnsyk. Viljestyrken var på absolutt max, og når jeg ser tilbake fatter jeg ikke hvordan jeg klarte det, men jeg gjorde det, og har jeg klart det en gang skal jeg (unnskyld ordspråket) faen meg klare det igjen. Bare bedre.. Har startet på diett igjen, men jeg sliter litt med å finne tilbake til den samme insane viljestyrken jeg hadde.. Jeg blar gjennom konkurransebilder fra Sandefjord, Loaded og Oslo Grand Prix og kjenner den sakte men sikkert at den kommer tilbake, jeg må bare inn på rett spor..

Jeg ser det nå, men så det ikke da. Ei jente som hadde jobbet knallhardt for å nå målet. Det jeg så for ett år siden var en dårlig form. Når jeg sier dårlig form mener jeg ikke at jeg ikke hadde nok muskler eller var feit. Jeg er fullstendig klar over at jeg var tynn, men samtidig hadde nok muskler selv om jeg kunne hatt mer masse på overkroppen (dette føler jeg at jeg har klart å få til på det året jeg har hatt på å forbedre meg på). Det som manglet i fjor var at jeg hadde en for høy fettprosent. Det var ikke den anoretiske tankegangen jeg hadde, for jeg hadde ikke noen plan om å bli sykelig tynn. Jeg sammenlignet meg med alle andre. Alle andre var hardere i formen (lavere fettprosent), og det var det jeg mest sannsynlig tapte poeng. Men denne gangen blir det andre boller, håper jeg.. Har du en gang vært lavt i fettprosent er det større sjangse for at du havner der igjen. Mange klarer ikke nå lav nok fettprosent etter første dietten så da bør jeg jo ha ett bedre utgangspunkt enn i fjor?

Her er ett lite bildedryss fra i fjord, litt motivasjon for meg og kanskje litt for deg også?
 

Nå blir det litt soving før jeg skal opp å gjøre matematikk! Godnatt allesammen♥

Feelgood Music

 • 14.03.2016 kl. 18:00

Spillelisten min er oppdatert!
LINK

GOODVibes

o1k3cz9nXRQ

Enjoy♥

 

Frokost! Sunne bananpannekaker

 • 14.03.2016 kl. 11:22

Hei♥

Våknet litt tidligere i dag enn ellers for å starte dagen tidlig, for å være effektiv og alt det der. Men med en gang jeg hadde slått av alarmen sovnet jeg med en gang. Hvor er du viljestyrke? Så da våknet jeg 10 da, ikke sinnsykt seint heldigvis! Så fant jeg ut at jeg skulle lage meg pannekaker, siden det faktisk er evigheter siden sist. Har nok med at jeg har blitt sinnsykt god på å lage havregrøt! Her har jeg ett bilde av herigheten!
 


 

Oppskriften på disse er:

 • 60g havremel/havregryn
 • 1/2 banan
 • 50g mager kesam
 • 1 ts bakepulver
 • Litt salt
 • Vann til røra har passe tykkelse

Så blender du bare hele greia for så å la den svelle noen minutter før du begynner å steke! Som topping/tibehør har jeg resten av den halve bananen, peanuttsmør og proteinsjokolade "krem".
 

Steker pannekakene med denne! PAM sprayen har nesten ingen kcal per spray, ergo diettvennlig! Fås kjøpt på helsekost og liknende!Jeg bruker jo alltid å lage en liten "sjokoladesaus" av 50/50 proteinpulver og caseinpulver! Casein fås kjøpt HER!
Nå skal jeg gjøre matte fram til jobb klokken 3! Så får dere ha en finfin dag enn så lenge♥

Det er faen meg ikke rart at halvparten av alle nordmenn er overvektige når smågodtet skal koste 2,90 kroner per hekto!

 • 10.03.2016 kl. 21:53

Ja, det er faenmeg ikke rart at halvparten av alle oss nordmenn er overvektige når smågodtet bare koster 2 kroner og 90 øre.. Det første du ser når du kommer i butikken er et stor godteritorg, med store plakater hvor det står "Smågodt 2,90 kr per hg", og når du skal ut av butikken igjen går du forbi resten av godteriet og sjokoladen i butikken. Og er du sulten, ja da er ihvertfall løpet kjørt..  Du klarer ikke la være å kjøpe bare fordi det er så billig, det nesten slik at du vurderer å spise smågodt til både frokost, middag og kvelds bare fordi det er så "jævlig" billig. Kyllingfilet 400g til 49,90, 400g grønnsaker til 14,90 og potet til 14-15 kroner, og godteri til 2,90.. Regnestykket er enkelt. Det er selvsagt ikke lenge til det er påske, men da holder det å ha tilbud akkurat den uka. Ikke 1/2 til 1 måned i forveien..


(Bildet er lånt fra Dagbladet.no)
 

Så lenge jeg har levd har aldri smågodtet vært såå billig, og det ser ut til at alle går bananas. Kjøper flere kilo mer godteri enn vanlig. De skal selvfølgelig spare det til påske, men jeg er sikker på at flere av dere IKKE klarer vente til påske med å spise det. Jeg jobber selv i butikk og ser denne galskapen med mine egne øyne, det eneste jeg sitter å tenker på er "Når skal du virkelig få tid til å spise alle disse kiloene med smågodt?". Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier folk handlet gjennomsnittlig for 4-5kg per kunde.  Så må jeg bare få sakt at selv om jeg jobber i butikk og er opptatt av fitness, helse osv så dømmer jeg heller ingen. Hva du kjøper er opp til deg selv, og du har selv annsvaret på hva du får i det. Jeg har nå skannet varer i litt over 2 år så jeg registrerer nesten ikke hva du kjøper når du er innom. Må bare få det sakt, er ikke kjøperne jeg vil rette søkerlyset på selv om dere også har ett visst ansvar.

Smågodt inneholde sinnsyke mengder med kalorier, og jeg er sikker på at de fleste ikke vet hvor mye de faktisk får i seg. Her er en liten reminder på hvor lite smågodt en kan få i seg kontra hvor mye frukt og bær en kan få i seg. På begge bildene er det 515 kalorier. Men se hvor mye mer frukt, bær og grønnsaker du kan få i deg kontra smågodt! Så hvor mye kalorier er det ca i de "4-5 kiloene" gjennomsnittet kjøper godteri for? Disse smågodtene på bildet under veier 90g og inneholder 515 kalorier, så da er vi vell oppe i hele 25 750 kalorier ish hvis du handler 4-5kg og det er jo HELT sykt! Fordeler du dette over de fire dagene påsken varer er det snakk om 6 437,5 kalorier ekstra per dag, og det er ca 3 ganger mer kalorier enn du vanligvis bør ha i deg på en dag.

                                          515 Kcal                                                                                                                                   515 Kcal

http://www.nudinutrition.no/wp-content/uploads/2015/11/Sm%C3%A5godt-515-kcal.jpg               Untitled design-2

(Bildene er lånt fra http://www.nudinutrition.no/515-kcal-smagodt-vs-515-kcal-i-frukt-og-gronnsaker/)

 

Jeg sier ikke at en ikke skal få lov til å kose seg en gang i blandt, men herregud.. Det må da være lov til å gå forbi "kakedisken" i ukedagene, og samtidig ikke gå BANANAS i helgene. Tilgjengeligheten på usunn mat/snaks/godteri har ikke vært lavere, og dette er noe jeg ikke synes noe om. Det burde vært opplyst bedre om hvor mye kalorier det faktisk er i usunn mat. Du blir fristet både her og der med tilbud i hytt og pine, og det er nesten som om samfunnet prøver å stikke kjepper i hjulene for deg som prøver å leve sunnt..

Ellers får dere ha en fin påske, kos dere, men samtidig tenk litt på hva dere virkelig får i dere! Peace out ♥

Hva har jeg i gymbaggen?

 • 09.03.2016 kl. 14:44

Heii♥

Ja, hva har jeg egentlig i den store svarte adidasbaggen jeg driver å drasser med meg rundt på treningssenteret hvor enn jeg går? Jo, det skal dere få se her! Jeg har nemmlig litt av hvert oppi her, og som den utstyrshora jeg er har det blitt en del ting, og det baller jo bare på seg med ting etterhvert som tiden går. Jeg finner jo alltid nye ting jeg ser nyttigheten av. Det eneste som mangler her er ett strikk jeg brukte å ha, men det har blitt borte.. Er veldig flink til å legge fra meg alt jeg eier på treningssenteret og den gangen fant jeg det ikke igjen. Så da er det vell en luring som har tatt det med seg tipper jeg...


 

Masasjerulle/rumbleroller og masasjeball/triggerball. Er til tider fryyktelig stiv i rygg, lår, rumpe ect samt litt knuter i ryggen, og da er disse geniale! Jeg har verken tid, ork eller penger til å dra til kiropraktor/fysioterapaut/naprapat annenhver uke (selv om jeg tror jeg egentlit treninger det) så istedenfor ruller jeg meg heller på disse to. Finnes maken til både her!

 

Et par joggesko og et par løftesko. Er sinnsykt viktig med riktig fottøy for å forebygge skader samt få maksimalt ut av treningsøkten. Asics skoene er ett par av mine absolutt beste løpesko. De er sinnsykt deilige å springe i, og de kan ikke måle seg med noen av de andre løpeskoene jeg har hatt, får god bruk for disse når jeg skal begynne å springe cardio igjen! Så har vi Inov8 sine løftesko, søte og rosa selvfølgelig. Disse bruker jeg når jeg kjører knebøy, går utfall og liknende. Når du kjører knebøy er det viktig at du IKKE gjør det i joggesko, heller barbeint eller i flate sko som f.eks converse. Dette er for at du ikke får et stabilt underlag når du bruker joggesko, og du har større mulighet for å få skader og liknende.

 

Belte: Har jeg god bruk for når jeg trener tunge knebøy eller mark. Dette for å stive opp ryggen for å unngå skader, men det er bare under tunge løft eller når jeg kjenner at jeg begynner å bli sliten i ryggen under lettere løft.
Wrist Straps: Kjører du pressøvelser som militærpress, skulderpress, benkpress ect. Dette er også for å unngå skader. Får du vondt under noen av disse øvelsene eller ikke klarer holde håndleddet rett under løftet kan det være lurt å gå til innkjøp av slike!
Drareimer: Kjempekjekke når en løfter så tung mark at du ikke klarer holde stangen eller har blitt så svett at stanga glipper.
Knestøtte: Hadde en periode hvor jeg fikk sinnsykt vondt i knærne når jeg løftet knebøy, så startet jeg å bruke disse og da forsvant smertene, disse er også for å forebygge skader.

 

Vannflaske og bcaa fra gymgrossisten, den kjære boka jeg har alt av treningsnotater i, headsettet jeg ikke klarer meg uten og en lepsyl i tilfelle jeg blir tørr på leppene (HATER å bli tør på leppene, så jeg har det med meg i alt av vesker).Så får dere ha en flott dag videre, jeg skal skynnte meg på jobb! Hadefint♥

Forandring fryder

 • 07.03.2016 kl. 12:40

Heihei♥

I går gikk jeg virkelig bananas men håret mitt.. Var i bursdag hos en av mine fem tantebarn, så ble det snakk om at noen skulle klippe håret. Å slitt som håre mitt er tenkte jeg at hvorfor kunne ikke jeg bare ta meg en yderst liten stuss?

Det eskalerte. Jeg klippet sikkert 10 cm av håret. Det er ikke så mye, men på det korte håret jeg hadde utgjorde det virkelig en forskjell. Jeg var dessuten sinnsykt lei av å ha halvlangt slitt hår, finnes ikke noe fint med det. I mine øyne er det da mye bedre å ha kort og sunnt hår enn langt og slitt. Nå ser det desuten mye tykker ut også!

Meeen jeg klippet jo selvfølgelig ikke bare håret. Det ble jo barbert både her og der på hodet mitt også.. Har jo sidecut fra før av og der ble det laget en liten stripe, så barberte vi like så godt undercut på meg også. Har lenge syntes det har vært heelt sykt kult men har vært i tvil om jeg i det hele tatt skulle tørre å gjøre det. Tanken i går var jo at siden det bare var små babyhår der som ikke er lange nok til å være med i hestehalen, så gjorde det ikke så mye. Ble uansett råååfornøyd, så nå gjennstår det bare å se om jeg blir å angre om en liten måned eller ikke!

Hva syns dere?
 

#Hår #New #Forandringfryder #Korthår #Shorthair #Newhair

You make my day

 • 07.03.2016 kl. 01:30

Heii♥

Vil bare dedikere et innlegg til alle dere flottninger som legger igjen søte kommentarer om at jeg er rå og må stå på videre. Til alle dere som har sendt meg melding på facebook, facebook og snapchat hvor dere har sakt hvor stor inspirasjon jeg er for dere. Dere som kommer innom jobben min og slår av en prat og spør meg hvordan det går med treningen og ikke minst hun dama som sa til meg at uansett hvor tungt det blir, så måtte jeg ikke gi meg. Så har vi jo selvfølgelig alle dere som leser bloggen og mange, mange flere. Dere er med på å gjøre alt verdt det! En kan si at dere "make my day" hver gang jeg får høre fra dere, og jeg får enda mer lyst til å gjøre akkurat det jeg driver med! Tuuuusentuuusen takk♥
 


 

Saturday night at my favourite bar

 • 06.03.2016 kl. 02:17

Heii♥

Tilbringer lørdagen på best mulig tenkelig måte, nemlig på gymmet!♥ Er selvfølgelig gøy å dra ut en gang i blandt, men hver gang jeg har vært ute kjenner jeg at jeg ikke får noe ut av det. Etter flere år med festing hver helg (fra jeg var ca 16 til jeg var 19-20 ish) så kan man si jeg har blitt ganske så lei. Det er alltid det samme som skjer ute hver gang, man husker som regel ikke halve kvelden og man våkner opp med hodepine. Så da er det i mine øye bedre å tilbringe kvelden med en kompiss på gymmet enn å dra ut. Er forresten heller ikke noe bra for gainsa å dra ut så ofte heller!

Ble ei ganske kjapp økt på skuldre og rygg i dag siden jeg powernappet litt lenge etter jobb idag. Men ei kjapp økt er bedre enn ingen økt!

Økta jeg fikk presset inn så slik ut:

 • Skulderpress
 • Sidehev
 • Brede nedtrekk
 • Enhånds sidehev fra siden

 

Så seff litt bilder av favorittøvelsen, og en ny en også som jeg har fått skikkelig sansen for!
 

Siste øvelsen her er faktisk en sinnsykt god øvelse for nedre lats, så vil du ha vinger/lats så kjør denne!

Hvorfor la seg bli slått gul og blå, FRIVILLIG? #MMA

 • 04.03.2016 kl. 13:56

Hollaa♥

Planla egentlig å stå opp tidlig idag, dra på gymmen for så å dra på jobb. Men var så mørbanka etter gårdagens MMA trening at jeg sov litt lenger og heller tok meg god tid idag. Litt avslappning skader aldri og med stiv i rygg/nakke samt ett vondt kne og utallige blåmerker her og der, så kjennte jeg virkelig for å ta meg litt "fri"! Sikkert mange som ikke klarer skjønne seg på at jeg i det hele tatt gidder utsette meg for slikt, drar på trening to-tre ganger i uken (i tillegg til 5-6 treninger på gymmen) for så å bli banket gul og blå, pluss at man faktisk blir slått innimellom slik at man begynner å blø neseblod/får blåøye ect. Sistnevnte har jeg enda ikke fått så venter bare på det.


 

Det var noen som spurte meg om jeg ikke kunne lage ett innlegg om hvorfor jeg startet med MMA og hva planene mine med dette er. Men jeg kan jo først begynne med å fortelle hva det faktisk er for noe. For hver gang jeg sier til folk at jeg skal på MMA trening så ser de bare ut som ett spørsmålstegn.... (Er ikke noe ekspert, men detter er min forklaring av hva MMA er)! ;)

MMA står for Mixed Martial Arts og det er en fullkontakt-kampsport som på en måte ei blanding mellom mange forskjellige kampsporter hvor "alt" er lov. Du kan sparke, slå, bryte, kvele, albue, leddlåsning osv. Målet er å få motstanderen til å gi seg ved å tappe ut, knockout eller at dommeren stopper kampen ved at han ser at den andre ikke kan forsvare seg eller at han ser at det er uforsvarlig å fortsette (dette er bare i kamp da, vi er ikke så drøye på trening). Du har på en måte to forskjellige arenaer hvor kampen kan utarte seg, det er når en står og bokser med hverandre og så bryting på bakken, eller grappling som det heter. Håper dere fårstår litt bedre hva MMA er nå!

Jeg har gått/trent MMA ved flere annledninger men har alltid sluttet etter kort tid. En gang som 18 åring ish, men da gikk jeg bare på det i kanskje 1 mnd eller noe. Men det var da jeg fikk opp øynene for hvor artig denne sporten var. Vi holdt stort sett bare på med grappling på den tiden, men noe jeg fant ut av var at det var en sykt gøy sport!

I fjor like før eller etter jul begynnte jeg på et søndagskurs for jenter hvor jeg var med ei venninne. Det var jo igjen råågøy, men igjen gikk jeg ikke på det så lenge. Dette var like før jeg skulle stille i fitness og en mnd før jeg skulle stille måtte jeg bare slutte fordi jeg var ufattelig redd for å få skader, blåmerker og slikt som jeg ikke var så fan av at skulle vises på scenen. I tillegg til at siste delen av dietten ble ufattelig hard, så hadde bare overskudd til å kjøre styrketrening og den daglige cardioen. Så det ble til at jeg sluttet igjen..

Så nå i år like før jul fikk jeg endelig knødd meg tilbake på MMA trening. Og nå er det all inn. Jeg går ihvertfall inn for å bli skikkelig god! Jeg fikk spørsmål om jeg hadde planer om å gå kamp, men det er jeg ikke sikker på. Har jo selvfølgelig lekt med tanken, og jeg er jo en person som ikke klarer å gjøre noe halveis og jeg ELSKER utfordringer, så vi får se. Skal ihvertfall bli helt sinnsykt god før det blir å skje, og med tanke på at jeg faktisk er ganske ny så tror jeg det blir å ta noen år. Så er det jo heller ikke såå bra med tanke på fitness. Innen fitness er det jo god symetri som gjelder, og for å bygge er det som regel volum repetisjoner som gjelder. Innen MMA er det funksjonell styrke som gjelder, og dette får du ikke av å trene volum, så vidt jeg er blitt fortalt, og god kondisjon er alfaomega.

Alt i alt er MMA en sport som egentlig passer for alle, dette er en sport hvor en kan utvikle seg og kjenne skikkelig på mestringsfølelsen, og du trenger ikke ha noen tidligere erfaringer fra dette tidligere for å begynne. Det er kjempegod trening og jeg er som regel så svett at det drypper av meg etter hver trening, dette forbrenner med andre ord MASSERVIS av kalorier. Brukte disse treningene som cardio under fjordårets oppkjøring når jeg stillte i bodyfitness og jeg blir sikkert å gjøre det igjen!

Nå skal jeg spise og kjappe meg på jobb, vi snakkes ♥

Tusentakk dere ♥

 • 02.03.2016 kl. 10:03

Heii♥

Sitter her og leser gjennom kommentarene fra sist innlegg, og tuusentakk for at så mange kom med innspill (og gjerne kom med flere)!♥♥ Har så lyst til at dere skal være fornøyde og syns det er artig å lese hva jeg skriver på bloggen, og derfor er det alltid hyggelig med tilbakemeldinger på hva jeg kan skrive om eventuelt forbedre!

Akkurat nå sitter jeg og skal få presset inn et par timer med mattematikk før jeg skal dra på trening for så jobb. Treningen i dag kommer til å være ei økt på skuldre og rygg. Passe sinnsykt bra med tanke på at jeg er ganske mørbanket i beina etter MMA treningen fra igår. Fikk meg ett saftig blåmerke i låret mens vi grapplet (bryting på bakken), så var heldig med den! Ellers tror jeg faktisk jeg hadde tatt meg en fridag fra trening!

Men nå skal jeg være litt effektiv! Vi snakkes♥ 

Hva vil DU lese om?

 • 01.03.2016 kl. 23:07

Hei allesammen♥

Jeg har nå ikke spurt dere om hva dere virkelig har lyst til å lese om, jeg bare tar en vill gjettning hver gang jeg skriver ett innlegg og håper dere blir fornøyde.. Så hva vil DU lese om? Er det noe du har lyst jeg skal fortelle mer om, vil du ha flere oppskrifter, vil du vite mer om meg? Det er bare å skrike ut, ingen svar er for dumme, jeg tar til meg alt! Bare prøv å få til et svar som er så konkret som mulig. Skriver du trening kan det liksom være alt innenfor trening. Jeg vil vite hvilken trening du tenker på! Er det bootybulding du vil lese om? Eller kanskje du vil lese om hvordan en får brei rygg? I WANT TO KNOW!! Så bare fyr løs!

 Nå er det dusj før senga! Planlegger å stå opp tiidlig for å gjøre mattematikk for en gangs skyld! Så godnatt dere♥
 

 

Feel Good!

 • 01.03.2016 kl. 12:17

Heii♥

Selv om det mest går i trening og mat er ikke dette det eneste jeg bryr meg om (for dere som trodde det). Jeg har nemmlig masser av ting som får meg til å føle meg bra og som interesserer meg utenom trening. Ting som (hold dere fast) mote, sminke, shopping, negler, hår og skole (ja, skole. Jeg har planer om å utdanne meg en gang jeg også, og ikke bare sitte i kassa på remaen). Jeg har ikke lyst til å unnskylde meg hver gang jeg blogger "rosa". For hva er egentlig å blogge rosa? Jo, det er (i mine øyne) ei jente eller en gutt som sitter hjemme og blogger om sitt daglige liv hvor hovedfokuset ligger på sminke, utseendet og mote. Ikke noe negativt om rosabloggere, jeg elsker disse og leser flere av bloggene deres daglig. Sophie Elise er jo mitt store forbilde om en kan se på det slik (hvis man ser bort fra alle fitnessprofilene jeg også ser opp til).

Så, her. Et skikkelig rosablogginnlegg (til meg å være ivertfall).

Ting som får meg til å føle meg bra (utenom trening)! Her om dagen følte jeg at sminken min var skikkelig "On fleek" som de sier. Så, da gikk jeg resten av dagen å følte meg skikkelig bra.
  

Her, ny sang som jeg hørte på den nye Kiss Radiokanalen som pluttselig dukket opp i bilen min på nyåret. Helt råå musikk-kanal for dere som elsker musikk, og den veier i mine øyne opp for nrkMP3 som jeg har vært tilhenger av så lenge jeg har hatt DAB radio i bilen. Så, denne kanalen annbefaler jeg på det sterkeste! Denne ligger også inne på spillelisten min på spotify HER!
 


Nye innkjøp kan særriøst gjøre en hel dag bedre! I går for eksempel fikk jeg lønning og selv om jeg sparer penger syns jeg det er viktig å unne seg ting/klær/sminke osv innimellom (bare ikke hele lønningen går til å kjøpe nye ting)! Her har jeg kjøpt meg nye hansker, mine gamle har begynnt å bli ganske så slitte så jeg trengte nye. Her om dagen så jeg disse Adax hanskene og ble heelt forelska, så når jeg fikk lønn ble det til at jeg kjøpte disse. Samtidig som jeg kjøpte meg ny leppestift, har lenge lengtet etter en rosa siden jeg stort sett bare har brune og røde i samlingen (har blitt stor fan av leppestifter i det siste)! Så da ble det denne YSL leppestiften i fargen 7 Lingerie Pink (om noen lurte altså).
 Nå skal jeg foodpreppe og gjøre mattelekser resten av dagen! Må bli mye flinkere til å gjøre matte, har jo planer om å få en akseptabel karakter i dette faget, og det eneste som gjelder da er MASSE øving. Man får ingenting gratis! Vi snakkes♥

 

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no