Når drømmer blir til virkelighet

  • 07.04.2015 kl. 11:54

Jeg har vært hjemmefra i litt over en uke nå, og det har skjedd så utrolig mye på den lille tiden! Fikk 2.plass i debutantklassen -163 bodyfitness i Sandefjord Open og 1.plass -163 junior body fitness under Loaded Cup i Danmark (som også er Nord-Europas største stevner). Jeg har møtt, og blitt kjent med mange nye mennesker, fått mer erfaring innenfor sporten body fitness, fått skryt for fysikk og scene opptreden. Møtt ett av mine største idoler og det hele har bare vært en fantastisk uke. Om bare 4 dager er det showtime i Oslo og jeg er klar for å kjøre beinhardt de siste dagene. Har hatt en så utrolig god opplevelse og det hele har selvfølgelig gitt mersmak! Har allerede bestemt meg for å "gunne" på til høsten igjen, for så å være i enda bedre form en jeg har vært denne sesongen. Hardere og bedre!

Ellers har dette vært en drøm jeg har hatt lenge, jeg har jobbet steinhardt, trent utallige timer på treningssenter og fulgt dietten til punkt og prikker med minimalt av utskeielser. Følelsen jeg sitter igjen med er at dette har vert så verdt det. Ingenting slår god følelsen man får når man oppnår ting man lenge har jobbet for! Det kan samtlige av de som sto backstage under Sandefjord Open bekrefte. Sto og danset seiersdans og var ellers i 100 hele dagen!

Blir å lage blogg innlegg for Sandefjord og Loaded etterhvert. Hvordan det hele foregikk, hva som skjedde, hvordan det føltes, bilder osv.

 

Bildedryss fra Sandefjord Open og Loaded Cup Danmark:
 

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no