Diett igjen!

  • 10.08.2015 kl. 00:32

Heihei <3

Da starter jeg på diett igjen, denne gangen rundt 8 måneder før konkurranse, og ikke 3-4 måneder som sist gang. Dette for at det ikke skal bli så mye stress på slutten, slik som sist, hvor jeg bare spiste torsk og brokkoli den siste tiden. Dette var noe jeg kjennte ikke var godt for verken kropp eller hodet, så jeg skal prøve å unngå dette denne gangen. Nå fram mot våren 2016 skal jeg ha gooood tid, så har jeg jo også lagt på meg "litt" mer enn planlagt. Gikk fra å være i sceneform på 54kg til "stappet pølse" på 70kg på rundt en måned (det tok bare litt av med spisingen).

Vi starter med 2400 kalorier, så får vi se hvordan kroppen responderer på dette, så kutter vi ned på kaloriene litt og litt helt fram til konkurransen, som denne gangen kommer til å være Kaliber Open 2. april! Har fortsatt samme coach som sist, nemmlig Arve Kristoffersen fra Kaliber. Beste coachen i mine øyne!

Sammenliknet formbilder fra idag og like før konkurranse! Jeg ble mildt sakt sjokkert, klarer nesten ikke tro det er meg på de nederste bildene! Husker liksom ikke at jeg var såå tynn.. Dietthodet fulgte visst ikke med i det heletatt når jeg bare spiste torsk og brokkoli.

 

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no