Fremgangen!

  • 28.09.2015 kl. 12:13

Heihei<3 Nå er det en stund siden sist, men har ikke så sinnsykt mye å skrive om, så er bare å rope ut om det er noen som har lyst at jeg skal skrive om noe eller lurer på noe mtp diett, konkurranser osv.

Ihvertfall, her er bilder av meg fra når jeg startet på diett og fram til nå. Har ikke hatt spessielt stor fremgang, men det går fremover! Klarer å se på bildene nedenfor at jeg har krympet litt her og der. Føler ihvertfall jeg er i gode hender siden jeg har supercoachen min Arve Kristoffersen til å passe på. Sender han mål og vekt ukentlig for at han skal ha en viss oversikt over hvordan det går på dietten, så justerer han ut ifra dette! Har nå regnet ut ett ca. tall for hva jeg må gå ned, og det er hele 15kg! Så jeg er nødt til å gå ned ihvertfall 0.6kg ukentlig for å nå målet mitt. Men det er bare å "stick to the plan", så ordner det seg!

9. August 2015
Vekt: 70,2kg
Midje: 73cm
Mage: 90cm
Rumpe: 102cm
Lår: 62cm
Arm: 32,5cm

27. September 2015

Vekt: 68 kg
Midje: 69.5 cm
Mage: 85.5 cm
Rumpe: 102 cm
Lår: 59 cm
Arm: 30 cm
Har i alt gått ned:

-2,2 kg
-3,5cm i midjen
-4,5cm rundt magen
0 cm rundt rumpen (er jo bare muskler)
-3 cm i lårene
-2,5 cm i armene

Gleder meg noe sinnsykt til å komme ut i bedre form enn denne ihvertfall! Så har jeg fårhåpentligvis også lakt på meg litt ekstra muskler, slik at jeg har en bedre "pakke" å levere på scenen  neste gang! btw (sorry for morratrynet på bildet ↓)
 #fitness #bodyfitness #figurefitness #fremgang #progress #24weeksout

 

Karoline Pettersen

Happy og glad jente som stiller i fitness i ny og ne. Her kommer jeg til å skrive om alt som opptar meg. Først og fremst fitness, men også andre ting. Stay tuned. Meritter: 1. Plass Loaded Cup Danmark 2. Plass Sandefjord Open 4. Sterkeste dame i nordnorge

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no